Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

poradte!!jde mi od motoru takovy hucivy piskot,1,6 306

rozvody sem vymenil a ted uz i vodni pumpu.dela to i bez remenu altiku a klimatizace.mel sem podezreni na cerpadlo serva.pak me napadlo ze to muze delat novy remen v rozvodech nez si treba sedne ale ten to taky nebyl.????piste napady!nebo nejake zkusenosti!??

Odesláno
Původně zaslal: pokorný306

poradte!!jde mi od motoru takovy hucivy piskot,1,6 306

rozvody sem vymenil a ted uz i vodni pumpu.dela to i bez remenu altiku a klimatizace.mel sem podezreni na cerpadlo serva.pak me napadlo ze to muze delat novy remen v rozvodech nez si treba sedne ale ten to taky nebyl.????piste napady!nebo nejake zkusenosti!??

Pokud nekde neco huci, tak mam vzdycky podezreni na nejake lozisko...

Odesláno

jo lozisko a asi jaky ? na klice?no ono jiny uz tam ani neni a to bych rek ze by jen tak z niceho nic neodeslo kdyz to ma neco kolem 80000

Tak pozor, všechno co se ve stroji nějakým způsobem otáčí má ložisko a nemusí se vždycky jednat o valivé (uvnitř jsou kuličky, valečky atp...), ale klidně i kluzné (jednoduše díra, ve které se otáčí nějaká hřídel). Věřím, že na motoru a kolem asi moc valivých ložisek není (nějak extra autům nerozumím), ale vsadím se, že těch kluzných tam bude docela dost. Zkus se zamyslet, co všechno se při chodu motoru pohybuje a možná Tě něco napadne. Mě nenapadá nic, protože (jak už sem řekl) autům nijak zvlášť nerozumím a na mém dieslikovi nikdy podobná závada nebyla.

Odesláno

Skus trochu líp popsat ten zvuk. Mě to po výměně rozvoďáku začalo taky vydávat nepříjemný zvuky, takový jako kdyby se v oblasti rozvodů zadíral elektromotorek, čim víc to jde do ot. tim to má větší frekvenci. Taky mi to dělá pouze za tepla! Tento problém tu má hodně lidí, ale psalo se tu, že je to jen poslechově nepříjemné a že to nějak na funkčnosti motoru nevadí!

Odesláno

no presne jak to jde vic do otacek tak to nabira na sile ale kolem 3000otacek to prestane,mam starch aby to nebylo neco zavaznyho chci jet do chorvatska,ale je divny ze to zaclo delat tak sem hned vymenil rozvody delalo to porad tak sem vymenil vodni pumpu a tedka sem skusil dat znovu kladku do rozvodu a to se nemeni,no boji se ale toho aby se tam neco nahodou nepridiralo aby nebyl treba pricpany mazaci kanalek a nedelao to tam nejakou neplechu...

Odesláno

tak cti poradne nahore sem psal,ze sem mel sundany remen altiku a ze remen rozvodu prepli neni.dela to jen za tepla tak me napadlo jedine olejove cerpadlo

ale ja ctu poradne nikde nahore jsi nepsal ze to dela jen za tepla:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...