ShadowCZ Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 Dobrý den, mám Peugeot 206 sw rok 2006 mux a mám takový problém pravým předním tlumeným světlem že když ho zapnu a nájezdu před vrata tak mám dutý stín a okolo záři z tlumeného. Naopak levé světlo má plný tvar bez stínu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 spatne dana zarovka - nebo spatne umistena clonka ve svetle Citovat
ShadowCZ Odesláno 30. listopad 2024 Autor Odesláno 30. listopad 2024 A chtěl bych se zeptat ta clonka lze nějak srovnat nebo ne ? Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 U 406 jsem neprošel přes STK bo mi řekli, že blbě svítí světla. Doma jsem zjistil, že jsem tam omylem dal žárovky blbě (nebyli zaaretovaný v tom úchytu), když jsem před STK vyndal xenony. Nechápal jsem jak se mi to povedlo, ale povedlo. Jakmile jsem je dal správně už nebyl problém. Byly to H7 a ty ve 206 jsou taky. Ve starším modelu 206 byly H4. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. prosinec 2024 Odesláno 1. prosinec 2024 @Dave_k kdyz sem jezdil taxi stavalo se to dost pravidelne u prednich svetel na Ovci III - tam ta zarovka sla dat i vzhuru nohama jelikoz se jen zacvakla do pruzneho uchyceni takze clovek musel vzdy kouknout jak bylo umistene vlakno a doufat ze uz predtim nebylo dane spatne Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.