slopperjoe Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 zdravim, ma niekto skusenosti s vymenou spojky na P806 2,1TD?, co to priblizne stoji a tak. Pri stlacani pedalu to v nej dost vrzga, lanko to nie je. Citovat
Tornado Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Spojkova sada Valeo na 2.1TD stoji na AutoKelly 8747kc. Prace te bude stat podle toho, kde to budes nechavat menit. Citovat
JKosta Odesláno 7. červenec 2006 Odesláno 7. červenec 2006 To co popisuješ opravdu vypadá spíš na lanko. 806ky na něj dost trpí. Spojka jde dost ztuha a není tam hydraulika, takže lanko dost zatěžuje. Některé části lanka jsou plastové a rychle se opotřebí. Mazání na vrzání většinou nemá vliv. Je nutná výměna (cca 1800 Kč). Citovat
raa Odesláno 7. červenec 2006 Odesláno 7. červenec 2006 jkosta: to se tyka i benzinovych motoru nebo je to specialita 1.9TD? Citovat
Kubis Odesláno 7. červenec 2006 Odesláno 7. červenec 2006 Ahoj,mě zase vrže brzdový pedál a také citelně drhne,ale spojka je v pohodě.P806 Citovat
JKosta Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Řekl bych, že tam není rozdíl mezi benzínem a naftou. Zjistíš to když sundáš vzduchový filtr. Otevřě se ti volný prostor k převodovce a spojce. Já tam mám velkou kovovou páku, ke které vede přímo zmíněné lanko. Je uchycené do takového oka přes gumovou vložku. Vše je čistě mechanické. Každopádně si mechanické spojky musí všimnout každý, kdo přesedl z jiného vozu s hydraulickou spojkou. Pedál spojky je znatelně tužší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.