Radek Hurvajz Odesláno 25. říjen 2024 Autor Odesláno 25. říjen 2024 Hmm, tak ESET to nebyl, jedeme dál Citovat
h4wk3y Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 (upraveno) Ovladač myšičky? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/pc-becoming-unresponsive-and-mouse-cursor-beeping/a6b9df9e-2a81-47c5-9e86-352fdf8b7e20 Btw. Ještě se opakuje názor, že to může dělat externí HW - nepřipojuješ k obojímu něco společného - USB DAC, myš, klávesku, monitor? V něčem mohly vyschnout třeba kondíky a jednou za čas to udělá náhodně bordel...? Píšou, že někomu to dělal i jen horší Displayport kabel... Upraveno 25. říjen 2024 uživatelem h4wk3y Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. říjen 2024 Autor Odesláno 25. říjen 2024 (upraveno) Hmm, že by, zkusil jsem ho tedy odebrat a po restartu se zdá že je tam ten samej s datumem 2006 Přehodil jsem USB receiver do jinýho USB KAždopádně díky, tohle jsem nenašel. Přeinstaloval jsem Option+ od Logitechu, ten je nainstalovanej i v tom Notebooku, ale u NTB nepoužívám tuhle MX Master3 myš ale jinou. Option+ je tam jen když mi to běží doma souběžně s PC abych mohl myší přechazet mezi obrazovkama obou zařízení. Nic stejneho k oboum zařizením nepřipojuju, to bych vyloučil. Upraveno 25. říjen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. říjen 2024 Autor Odesláno 25. říjen 2024 Tak nepomohlo, projevilo se to znovu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2024 Autor Odesláno 1. listopad 2024 (upraveno) Tak nechci jásat předčasně, ale vypada to že se povedlo, už dva dny bez záseku. Pomohla Oprava systémových souborů pomocí SFC.exe (DISM.exe + sfc/scannow) Nějaké poškozené soubory nalezeny a opraveny, tak snad nekřičím hurá předčasně. Nějak den před tím jsem odinstaloval Realtek ovladače zvuku a nechal jen systemový, našel jsme zmínku že zpusobovali někomu podobný problem, ale bohužel to nijak nepomohlo, tak jsem hledal dál a našel možnost opravy viz výše. Upraveno 1. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.