Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyby to někdo chtěl, proč ne. Nikomu do svědomí nepolezu a nebudu moralista. Já osobně bych ale dost nerad koupil stočené auto a proto se snažím si vybírat. Partnera jsem si vybral dobře. Ale přece jen ve mně zahloubala česká duše-jestli ten udaj není nějak snadno editovatelný :-)

Odesláno

ved chapem, myslel som to ako vtip...inak poznam jedneho co to robi za 60€ a hovoril ze to nieje problem spravit za 30minut(zalezi od auta)...chrani sa tym ze to je len na \"spravne nastavenie udajov\" a ze uprava km moze byt trestna a tak...no a ked ma auto stocenych 100tis ani nezbadas...toto vsetko je len koli ludom lebo su sprosty a nekupuju auto podla stavu ale podla nabehanych km preto u nas malokedy najdes auto co ma cez 200tis a ked si pozres nemecke autobazary tak tam sa predavaju kusky aj so 400tis km a predaju sa

Odesláno

však proto jsem si koupil v německu. Ani tam nemáš jistotu když kupuješ od rusů nebo arabů. Ale já jistotu mám. Lidi u nás chtějí být podváděni.

No, každopádně tahle diagnostika je dobrá, ale ne tak úžasná jak třeba VAG. Němci si do auta nechají vrtat víc. Ani software ze řj se nadá stáhnout :-(

[upravil dne 18/6/10 kodajz]

Odesláno

Co viem tak u PSA sa vzdy nacitava ta najvyssia hodnota. Ak na BSI je 200000km a na budikoch 100000 tak sa na budikoch nacita udaj z bsi. Ak v bsi je 100000 a na budikoch 200000 tak do bsi sa zapise udaj z budikov. Takze pravdepodobne sa musi upravovat aj udaj v bsi aj v budikoch. Inac je fakt ze ludia vsade pozeraju na km. Aj tu v irsku. Stara hrca auto stalo pred domom 20 rokov a nabehane 10000km a ludia sa idu zblaznit ako to ma malo a musim to kupit. A vskutocnosti je to hrdzave, vsetky gumove casti zhnite,.... hlavnme ze to ma 10000km.

Odesláno

mám čistý NTB jen na diagnostiku, odinstaloval jsem nové verze protože mi nejdou připojit některé auta. Pročistil jsem, nainstaloval zpět PP2000 21.43 verzi z dodaného CD a to samé, prostě můj partner nejde motor, bráchova 306 nejde vůbec spojit a ani Jumpy 1,9D lucas systém. Spojil jsem se jen s bezínovou 106, rv 99 a to jen jednou, podruhé už ne. Je špatný kabel? Je nutné ho reklamovat? JAk jinak ho ještě otestovat?

Odesláno

Pokud originál šlape v pohodě, tak to asi bude tou tvojí Actií. Já měl zpočátku také problém. Nespojilo se mi to s autem. Problém byl v tom kulatém konektoru mezi OBD a Actií. Napružil jsem špendlíkem patřičný kontakt a začalo to chodit jak víno. Ale bádal jsem několik dní. Měl jsem to celé rozebrané a nakonec měřil průchodnost kabelu od OBD přes ten kulatý konektor do konektoru do plošňáku Actie.

Odesláno

Ještě se pokusím na třetím NTB přesně podle návodu nainstalovat verzi z cd a na tom mojem starém diagnostickém NTB nainstaluju nějakou jinou verzi i s ovladačema usb staženou z netu.

Můj kulatý konektor má kontakty myslím na tvrdo, každý kontakt je vlastně samec a samička, kolem těch samců je plast na pružině, při stračení plastu se ti samci obnaží. Teoreticky i tam by mohl být problé, ale vrtat do toho zatím nechci. Uvidím po instalaci, večer dám vědět.

Odesláno

Tu samičku jsem napružil strčením špendlíku mezi plast a ten kontakt. Tím se ten samiččí kontakt trochu stáhnul. Samozřejmě jsem tam ten špendlík nenechal.

Odesláno

nemůžu to tam najít :( v řadičích USB mám jen 2, kořenový rozbočovač a universální hostitelský řadič intel sběrnice. Ten můj NTB má jen 1 vstup USB. v systémových zařízeních je asi 20 položek ale ani jedna neodpovídá. Musí být kabel zapojený když hledám ovladač?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...