Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je ten isty predajca co som kupil ja, videl som jeho stranku a su tam lacnejsie ako ebay,ale radsej priplatim mam ako taku istotu cez ebay :) ale je v pohode predajca,len mne to to islo skoro o 2 tyzdne dlhsie na slovensko ako uzivatelovy y2k a objednane ten isty den a tou istou postou :) mozno colnica,ale zaklad ze je to doma a funguje ale nalepky made in france :) neviem neviem :) ale funguje. ;)

Odesláno

Chlapci. pozor na objednavanie mimo europy. Tovar vam pride, ale colnici vam nato este vyrubia cca 24 euro clo. Zacinaju nejako kontrolovat vsetky zasielky z ciny a ameriky a vsetko co sa platilo dolarom. Mozno zalezi aka je smena, ale mne takto zastavili cca 80 percent objednaneho tovaru. Nezaujimalo ich ze je tam maximalna cena 20 euro a ze je to vzorka. Proste otvorili balicek a hned vedeli kolka bije.

Odesláno

precitaj si to cele a hadam najdes odpoved...

Ale inak asi najlepsie na ebay ;)

Potrebujes Peugeot Planet 2000 program ako aj interface, teda kable

Odesláno

pocuj a nebol by si taky ochotny by si mi nenasiel ten kabel niekde odkial by som ho mohol obiednat??mam peugeot 307 sw ale nesom stym taky skuseny ak by si nasiel posles mi link na stranku??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...