Marcel00 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 som sa na to aut. rozvietenie svetiel pytal aj v servise, pytaju od 10 - 30eur za to, ale ma zarazila jedna vec, vsade mi povedali ze je tym vyradene automaticke rozsvecovanie. som si myslel ze cez dia aktivovane denne svietenie budu svietit len stretavacie svetla a po vojdeni do tunela sa rozsvieti pristrojovka, panel + zadne svetla. Ak to takto nema fungovat tak denne svietenie je k nicomu... za to tu na fore uz zopar ludi spomenulo ze im to prave presne takto funguje... prave preto to asi treba vyskusat... Vsak shark nejako stale nestiham Citovat
Přema Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 U 407 při denním svícení svití celé auto i v vzadu a při tunelu či tmě se připne jen přístrojovka a jdou zapnout mlhovky a dálky...při denním mlhy a dálky nejdou zapnout.......samožřejmě se bavím o autě vybaveném světelným senzorem a ne jenom deštákem Citovat
HonzaZ Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Na 407mě, pokud máš volbu aut. rozsvícení ve tmě to funguje bez problémů. Citovat
pito.za Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: Přema U 407 při denním svícení svití celé auto i v vzadu a při tunelu či tmě se připne jen přístrojovka a jdou zapnout mlhovky a dálky...při denním mlhy a dálky nejdou zapnout.......samožřejmě se bavím o autě vybaveném světelným senzorem a ne jenom deštákem Tak isto to funguje aj u 206-tky Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 tak potom neviem ci ma zmysel riesit aut. rozvecovanie na diag. ano rec je o pritomnosti svet. senzora. tak dik za info a sorry za out prispevok . Citovat
Přema Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 U nás v čr se musí svítit celý rok celý den.....tak proto.....a my se tady bavíme o denním svícení a ne o aut. rozvěcování to jsou 2 různé funkce [upravil dne 25-8-10 Přema] Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 aj u nas v SR sa tiez svieti cely den, ale ja by som tu aktivaciu v BSI prijal len, ak by svietili len stretavacie svetla bez obrysovych zadnych a pristrojovky z hladiska zbytocnej spotreby. Inak v tom nevidim zmysel, teda ak neberiem v uvahu to pohodlie ze nemusim otocitz cudlickom na lavej packe Citovat
Přema Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 A o to pohodlí a hlavně nezapomenout jim všem tady o to jde...... Citovat
pito.za Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: Marcel00 aj u nas v SR sa tiez svieti cely den, ale ja by som tu aktivaciu v BSI prijal len, ak by svietili len stretavacie svetla bez obrysovych zadnych a pristrojovky z hladiska zbytocnej spotreby. Inak v tom nevidim zmysel, teda ak neberiem v uvahu to pohodlie ze nemusim otocitz cudlickom na lavej packe pristrojovka nesvieti Citovat
shark734 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Marcel00: tie zadne svetla a predne obrysovky az taku spotrebu nespravia....tu ide skor o ten komfort...cez den sa ti zapnu vsetky svetla vonku a po zotmeni sa rozsvieti uz len pristrojovka, budiky, tlacidla....ja mam napriklad zakryty ten svetelny snimac a po nastartovani sa mi rozsiveti aj pristrojovka a po zhasnuti motora mi svetla svietia 30s a zatial som vzdy nastartoval bez problemu aj ked beham v meste a startujem kazdych 15 minut Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 ako si ho zakryl ? inak fajn napad [upravil dne 25/8/10 Marcel00] Citovat
shark734 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 ja mam to cidlo este na palubke za dispejom PP no fajn napad ibaze mi slabsie svieti displej klimy a v slnecny den na nom nic nevidim ale to je teraz jedno lebo klima mi nejde [upravil dne 25/8/10 shark734] Citovat
Přema Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: Marcel00 ako si ho zakryl ? inak fajn napad [upravil dne 25/8/10 Marcel00] Ty ho máš společně s deštákem....to by ti jeli stěrače pořád Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 hej hej, uz mi to trklo... No ked je to tak teda to aktivujem... Darmo... spolu s Peginou sa dostavil aj komfort a to si nenecham ujst... Dohodnem so sharkom a bude vybavene... Tak dik za nakopnutie a konecnce som sa predsa len rozhybal... Akurat ma mrzi zabordelene vlakno mojimi prispevkami nakolko som sa z povodnej myslienky predasa len uchylil to aktivovat Citovat
vlado-.m Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Původně zaslal: Přema A o to pohodlí a hlavně nezapomenout jim všem tady o to jde...... Ide, ide. Som si konecne dorobil plynule rozsvecovanie podla niekde tu uvedeneho navodu ale neviem najst v BSI to povolenie. Zeby som to tam nemal alebo neviem hladat...? Citovat
Přema Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 BSI- dálková konfigurace-Funkce volitelná zákazníkem..........a nebo to tam nemáš Citovat
shark734 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 vlado-.m: BSI-KONFIGURACIA-SLUZBY VOLITELNE ZAKAZNIKOM-DENNE SVETLA....tak nejako to tam je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.