spontye Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Původně zaslal: vlado-.m A vies o tom nieco alebo strielas naslepo....? asi to bolo adresovane mne? nestrielam neboj, ked som si ju kupil tak co prve som s nou letel k jednemu znamemu ktory precoval dlhe roky v citroene ako elektrikar. jednoznacne sa vyjadril ze je to navlas rovnake ako bola ich orig. lexia. a vraj sa s nou da komplet spravit auto od A po Z dokonca aj programovat kluce na imobilizer aj menit software riadiacej [upravil dne 15/5/10 spontye] Citovat
pistinko Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 zdar panove, vidim ze vam ta lexia fici, mam komplet, ale neviem to nainstalovat, instalacka sa sama nespusti ale ked dam instalovat ja, tak to stale vypise nejaku chybu a padne, uz som to skusal asi na 4 XPckach a stale chyba, slo mi to len na jedno notase ale ten nebol moj a aj tak som to nedoinstalil lebo malo miesta na disku, skoda ze to nebol moj notas, kto mi pomoze s tym? najlepsie niekto z PO kraja alebo cestou do BA, diki moc Citovat
Guest servisman Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 taky se mi sama nespustila instalace musel jsem kliknout na to CD a nainstalovat sam pak se to rozjelo,ale trvalo mi to delší dobu ,planet asi hodku a lexia něco přes hodku. Citovat
pistinko Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 mne to stale hlasi nejaku hlasku, a chce restart kompu, neviem s tym pohnut Citovat
filas1 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Instaloval jsem to několikrát a nikdy nebyl problém, akorát to trvá vždy skoro hodinu. Co ti tam vyskakuje za hlášky? Citovat
Guest servisman Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 to nevím já nejprve nainstaloval planet a na lexii jsem musel něco udělat ale už si to nepamatuji.Tak zkus restartovat comp a pak to třeba bude pokračovat,Já to instaloval asi až na po3tí.To před tím jsem musel odinstalovat a začít odznova Citovat
pistinko Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 ked instalujem PP2000, zacne instalit, hodi hlasku ze instalce se nezdarila, restartujte komp a zacnite odznova, ak sa to nezdari kontaktujte predajcu , ci nieco v tom zmysle Citovat
pistinko Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 aspon postup potrebujem, v akom poradi to ma instalovat a co vsetko musi byt a nesmie zapnute atd Citovat
filas1 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Myslím že na pořadí instalace nezáleží, akorát jsem musel mít notebook v síti, jen s baterií se instalace ani nespustila. A před instalací programu Lexia3 pro Citroeny se musí na disku C: vytvořit prázdný soubor : version.txt . Citovat
filas1 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Tak tohle se mi nikdy nestalo. Co zkusit jinou verzi, jestli nemáš poškozené DVD? Citovat
pistinko Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 neviem, kde zozeniem ine DVD ? bude nietko taky dobry a hodi niekde image alebo posle napalene dvd ? odmenim sa Citovat
tino3 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 chcem sa spytat stastnych majitelov LExie a PP,ci tam idu aj take veci,ako nastavenie denneho svietenia na P 307,reset pri doliati aditiva Eloys,co mi vedeli urobit len v peugeote na diagnostike. Citovat
shark734 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 tino3: keby si si precital cele vlakno tak by si zistil ze to je presne taka ista diagnostika ako maju v peugeote:aut Citovat
tino3 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 precital som si cele aj dva krat,len som sa chcel uistit:super:super Citovat
tomyk Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Panove, tak jsem smlouval s dodavatelem a vysledek je, ze bych mohl mit tu diag za cca 3800,- (dle kurzu). Pokud budete mit zajem, dejte vedet a nejak bychom to zkouleli Citovat
Guest servisman Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 to je dobrá cena ale je u toho i ten 30ti pin?? Citovat
JimBeem Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: honza406 to je dobrá cena ale je u toho i ten 30ti pin?? Jo to by mě taky zajímalo, pak už bych o tom začal uvažovat vážnějc Citovat
majty Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 tomyk: prosim muzes hodit nejake konkretnejsi info ?? Mel bych zajem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.