Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vlado-.m

A vies o tom nieco alebo strielas naslepo....?

asi to bolo adresovane mne? nestrielam neboj, ked som si ju kupil tak co prve som s nou letel k jednemu znamemu ktory precoval dlhe roky v citroene ako elektrikar. jednoznacne sa vyjadril ze je to navlas rovnake ako bola ich orig. lexia. a vraj sa s nou da komplet spravit auto od A po Z

dokonca aj programovat kluce na imobilizer aj menit software riadiacej

[upravil dne 15/5/10 spontye]

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdar panove, vidim ze vam ta lexia fici, mam komplet, ale neviem to nainstalovat, instalacka sa sama nespusti ale ked dam instalovat ja, tak to stale vypise nejaku chybu a padne, uz som to skusal asi na 4 XPckach a stale chyba, slo mi to len na jedno notase ale ten nebol moj a aj tak som to nedoinstalil lebo malo miesta na disku, skoda ze to nebol moj notas, kto mi pomoze s tym? najlepsie niekto z PO kraja alebo cestou do BA, diki moc

Guest servisman
Odesláno

taky se mi sama nespustila instalace musel jsem kliknout na to CD a nainstalovat sam pak se to rozjelo,ale trvalo mi to delší dobu ,planet asi hodku a lexia něco přes hodku.

Guest servisman
Odesláno

to nevím já nejprve nainstaloval planet a na lexii jsem musel něco udělat ale už si to nepamatuji.Tak zkus restartovat comp a pak to třeba bude pokračovat,Já to instaloval asi až na po3tí.To před tím jsem musel odinstalovat a začít odznova

Odesláno

ked instalujem PP2000, zacne instalit, hodi hlasku ze instalce se nezdarila, restartujte komp a zacnite odznova, ak sa to nezdari kontaktujte predajcu , ci nieco v tom zmysle

Odesláno

Myslím že na pořadí instalace nezáleží, akorát jsem musel mít notebook v síti, jen s baterií se instalace ani nespustila. A před instalací programu Lexia3 pro Citroeny se musí na disku C: vytvořit prázdný soubor : version.txt .

Odesláno

chcem sa spytat stastnych majitelov LExie a PP,ci tam idu aj take veci,ako nastavenie denneho svietenia na P 307,reset pri doliati aditiva Eloys,co mi vedeli urobit len v peugeote na diagnostike.

Odesláno

Panove, tak jsem smlouval s dodavatelem a vysledek je, ze bych mohl mit tu diag za cca 3800,- (dle kurzu). Pokud budete mit zajem, dejte vedet a nejak bychom to zkouleli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...