janik6163 Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Pozor na to co koupíte. V celku jsou asi tři mutace. První ta se ani nepodobá originálu a má nějaké zmutované zapojení. Nikdy nebude pracovat s Diagboxem. Druhá verze je okleštěná v optočlenech, zakončovacích odporech sběrnic, nemá ochrany. Může zapsat do řj nesmysl. Třetí verze, ale málo se vyskytuje a cena je větší má všechno co by měla mít. Akorát se občas najde nefunkční kousek z důvodu uvedení na blacklistu. Na první pohled nejdou rozeznat. Musí se otevřít. Nemusí sa otvárať.Kúpiť zo zárukou.Pokazí sa,dá vymeniť. Citovat
JimBeem Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 njn posílej to do číny furt na vlastní náklady Když Já se koukal do té vlastní a porovnával to s obrázky na netíku, kde porovnávali klony s origo, tak to byla ta \"lepší\" kevinkeisi ohodnotil 1 Citovat
ferinko2 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Tak,včera som kúpil lexiu3,nainštaloval.Ale nainštalovalo mi to aj dajaký program Citroen WIFI.Čo to je?Využijem?Po spustení mi to vyplo wifi v notebooku. Citovat
satanek89 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Zdravím, můžete mě poradit kde se dá momentálně koupit lexia/diagbox tady v česku? Tak aby už obsahoval ten program našel jsem na Diagnostika nicméně \"program\" neobsahuje? Díky Citovat
Guest five5 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Já jsem koupil na aukru, ale pak jsem to tomu člověku vrátil, protože to nepracovalo správně. Nakonec mi borec řekl, že musím mít dva notebooky zvlášt pro PP2000 a zvlášť pro Diagbox. A nakonec jsem koupil tady, sice trošku větší cena, ale 100% funkční a s borcem výborná domluva a poradí. A docela tomu rozumí. tady link: http://autobazar.hyperinzerce.cz/servis-diagnostika/inzerat/6578502-diagnostika-peugeot-citroen-lexia-pp2000-diagbox-nova-verze-nabidka-praha/ Citovat
sopranonaj Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 cawte vsetci, kto mi z vas moze poradit ako sa mi podari aktivovat diagbox v5.02(plus patch), ktory bol zahrnuty na dvd pri kupe Lexia 3 Diagnostic Interface 5 cable version , ked som skusal vsetko tak ako je pisane v navode,plus video. A stale mi vyhodi chybu, po aktivacii, ze skuste znova po restartovani programu....( len nikde nieje zmienka kedy pripojit kabel) skusal som to asi 15x a stale nic a nerozumiem vobec preco, ak mi to poslal predajca aj s navodom., krok po kroku. samozrejme to instalujem na novo preinstalovany Win XP Profesional SP3, pretoze predajca pise ONLY XP! prosim pomozte mi to spojazdnit cim skor, ak nie tak nech to stihnem este vratit, kym mam lehotu... dakujem velmi pekne...Peter Citovat
ferinko2 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 To ho vôbec nemôžeš aktivovať?Ten soft?Kedy ti vyhodí chybu?Kábel pripojíš kedykolvek aj bez aktivácie - pc nainštaluje len ovládač.(WinXP SP3) Neaktivuj cez NET,ale cez generátorcode [upravil dne 8/2/13 11:51 od ferinko2] Citovat
Marcel00 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Jj, presne tak... Chyba bude niekde v instalacii... Soft reklamovat nemozes, nakolko nieje oficialny. Kabel mozes reklamovat, ale ten zistis ci je dobry az ked sa spojis s autom... A to bude mozne az po korektnej instalacii softu v ratane spravnej aktivacie. Takze najprv vyries soft... Reklamacia by ti uznana nebola, jedine ti pomoze vratenie tovaru bez udania dovodu. Ked kupis iny kabel, dojde ti to s rovnakym softom, takze budes tam kde si teraz... Citovat
sopranonaj Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 SPUSTI SA AUTORUN, naistalujem, ked sa spusti program, vypnem ho, nic neaktivujem. potom prekopirujem patch do C:(skusal som aj do zlozky bin....) a spustim. Message je SUCSESFULL. spustim znova Diagbox a zvolim rucnu aktivaciu, kde som zadal 1234567,klik ok, a dalsia obrazovka je 12345678901234567890123456789012, podtym 02FFFFFF. A toto potom potrvrdim zacne nieco natahovat cca 4sekundy a vyhodi mi chybu LEXIA : in english \"ERROR LEXIA. Error during installation of Lexia. You have to reactivate to restart the installation.\" S kablom nebol ziaden problem ked som ho napojil, windows ho rozpoznal a naistaloval sprave, zelena dioda svietila... Kde robim chybu? Je WIN XP PRO kompatibilny? nerozumiem.... dik za dalsie rady.. Citovat
ferinko2 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Mám pocit,že to neinštakuješ cez správnu ikonku.Pozri si ešte raz manuál na inštaláciu. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Ak mas na cd pp2000 tak daj ten. Urobi ti rovnaku sluzbu. Citovat
sopranonaj Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 myslim si ze to instalujem cez spravnu ikonku, pridem domov a odskusam. myslite si ze je problem ked to nerobim priamo s cd alebo mam to nakopirovane na disku a spustam instalaciu takto? alebo si mam stiahnut novu instalaciu ISO, pretoze cdromka nefachci velmi dobre.. ? Citovat
sopranonaj Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 alebo mi dajte strucny navod a instalaciu, ktoru mam skusit.. Citovat
JimBeem Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Nooo takže, číňan má špatný obraz DVD, nepojede ti to. Sám sem měl stejný problém pokud si dobře vzpomínám.. při instalaci to padalo na části s Lexií. Řešil sem to stáhnutím nového obrazu. Ale podle toho co sem viděl, by mělo stačit vypálit DVD znovu, jenom s tím rozdílem, že Instalační soubory a složky nebudou vnořené do složky (už si nepamatuju ale jak je pojmenovaná asi Diagbox ), ale do rootu DVD. Tzn. spouštěcí soubor v rootu a dál složka pp2000 a lexia. Snad si to pamatuju dobře, už sem to neviděl nějakej ten pátek. Takže pokud ti nezabere tohle, tak určo hledej jinej obraz. Citovat
sopranonaj Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 kde sa to da stiahnut, ved to nemozem nikde najst??? Citovat
sopranonaj Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Ak mas na cd pp2000 tak daj ten. Urobi ti rovnaku sluzbu. je to v rarku, rozbalil som to ale nikde neviem najst ikonu aby som to instaloval Citovat
sopranonaj Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 máš maila:papa diky pekne, odpisal som ti este have a look plz. cau Citovat
Balu1989 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Zdravím přátelé měl bych malou prosbičku není tu někdo z okolí Benešova, který by mi rozchodil pp2000, program si nainstaluju, ale nechce mi to komunikovat s interface:-( Citovat
sopranonaj Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 chlapi stiahol som aj nove ISO a vzdy ta ista chyba pri aktivacii, uz som zufali. podla videa,podla navodu a stale neprejdem cez aktivaciu v5.02. Nechce to niekto skusit sam cez vzdialenu pomoc?? [upravil dne 9.2.2013 13:47 od sopranonaj] update: dakujem dynovi ktory mi stym pomohol [upravil dne 9.2.2013 16:31 od sopranonaj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.