Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja reagoval na tu poznamku, ze jsem si zvolil spatnou znacku....

Ja se pouze ptal, jestli neco takoveho existuje, jako ma skocna ty dilensky prirucky...

Jeho odpoved at si kazdy prebere po svem. Pro me je vypovidajici az az...

Odesláno

Si mě rozesmál.....:D:D:DMáš něco proti?????? když srovnáváš škodu s pežotem tak ode mě ani jinou odpověd nečekej.........to neznamená že když to má škoda že to musí mít i peugeot...... a budu si psát co chci.......a je jen na mě co budu a nebudu dodržovat.......

[upravil dne 10-8-11 od Přema]

Odesláno

Ano, mam neco proti.

Opravdu to neznamena, ze co ma Skoda, musi mit Peugeot a jelikoz jsem nespadl uceny z nebe, tak bych cekal rozumnou odpoved... Ale ohrana odpoved typu, ze jsem si zvolil spatnou znacku..?

A jinak si samozrejme delej, co chces... Z me strany to bylo jen pripomenuti neceho, co jsi zde prohlasoval...

Edit: Aspon, ze se oba takhle pri veceru zasmejeme, to je skvele, ze thread o dia nam tu zlepsuje naladu :D:D:D...

[upravil dne 10/8/11 od h4wk3y]

Odesláno
h4wk3y: Jasně.........a to co se učím 3 roky jen tak vyslepičím.......mě stála dia několikrát více než vás tady a ted budete tady tahat rozumy......

zivot je krutej... a dolar klesa.... :blablabla

Ale vis co, ja se tim zivit nechci a stale taham rozumy jen pro sve auto, ci pro auto meho znameho, abychom to nemuseli strkat do servisu... Job ti prebrat nechci, me by to ani nebavilo... me bavi upravy jen na mem auticku...

A koneckoncu, internet je nastesti velkej a google stale funguje...

Odesláno
A Premo, muzu se nekdy stavit a das mi kurz zachazeni s diagnostikou? :roker

Ja dam vsem......

Jedna hodina pro jednoho 1100,-

Kdo se hlasi???

Minimalny pocet uchazecu 5. Delka kurzu 6 hodin.

EDIT: Obsah kurzu cislo jedna:Jak cist a mazat zavady a jak rozpoznat jednotky ktera k cemu je....

[upravil dne 10/8/11 od straki007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...