Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jasneee kludne napis :P

a myslim ze bude lepsie najskor XP a potom 7 instalovat ;)

Ale mám v notebooku Win 7 se spoustou progamů, tak musím potom přidat XP

Odesláno

takto som to zatial neskusal ale nevidim preco by to neslo ;)

potrebujes mat ale samozrejme druhu particiu na disku a nabootovat instalacku XP a nainstalovat XP na tu druhu particiu, nie kde mas 7 :P;)

Odesláno

Zazl jsem notebook , kterej mel v BIOSu nakonfig. pouze Vistu a jinej system vc linuxu tam nevlezl.. nakonec pomohl az flash biosu a sli tam Se7eny :)

Odesláno

Už mi přišlo mailem Tracking number, snad dorazí brzy.

Zatím nemám připravený notebook s Win 7 ještě i na Win XP. Až to budu dělat, tak nějak počítám, že se mi to nepovede a budu notebook reinstalovat. Proto bych chtěl nejdřív tu diagnostiku vyzkoušet a vyzkouším ji na PC, kde XP mám.

Jen mne zajímá, jestli ten software, který přijde s dia, lze technicky instalovat více než jednou, nebo to mají nějak zabezpečené?

[Edited on 4/8/11 by kutil1]

[Edited on 4/8/11 by kutil1]

Odesláno

Pánové, už mám ve Win 7 nainstalovaná XP.

Stačilo napsat tento text \"XP mode\" do \"Nápověda a podpora\" a tam je v první nabídce \"Instalace a použití režimu XP Mode v systému Windows 7\" přesný postup s odkazy na stažení. Podmínkou je předchozí prověrka pravosti systému. Je to tam připraveno jak pro 32 bit, tak pro 64 bit, Win 7 Home, professional, a další. Je to zpracováno pro naprosté laiky a vede Vás to krok za krokem. Jen doporučuji vše stahované nejdříve uložit a pak z uloženého spustit. Dal jsem přímo spustit a po stažení 440 MB se objevila chyba a musel jsem znovu, tentokrát s uložením. Pak se po spuštění chyby neobjevila.

Tedy nemusíte Vy sami předem dělit disk, atd. A instalace nabízí přímo kam instalovat.

Odesláno

keby si si precital vsetky prispevky, tak by si zistil, ze cez XP mode ti to nepojde lebo ti nenajde ovladac(driver) kabla...xp mam nainstalovane cez vmware workstation(toto mi ide rychlejsie) vo win7 32bit(v 64 to ide tiez) a taktiez som to mal cez oracle virtual box

[upravil dne 4/8/11 od shark734]

Odesláno
keby si si precital vsetky prispevky, tak by si zistil, ze cez XP mode ti to nepojde lebo ti nenajde ovladac(driver) kabla...xp mam nainstalovane cez vmware workstation(toto mi ide rychlejsie) vo win7 32bit(v 64 to ide tiez) a taktiez som to mal cez oracle virtual box

Tak mi zkus poradit blíže, pokud budeš ochotný, jak to XP nainstaluji přes vmware workstation. Mám 32 bit.

Odesláno
tu je nejake video:

podla neho by si to mal zvladnut...samozrejme potrebujes klasicku instalacku XP a vmware \"full\"

Dík za radu. Wmware mám nainstalované - demo na 30 dní.

Samožřejmě Win XP instalačky mám. Potřeboval bych vědět:

- Když pomocí Wmware naistaluji XP, tak se takto dají používat XP i po těch 30 dnech, kdy mi přestane jít Wmware, souvisí to pak spolu nějak?

- Potřebuji po instalaci XP následně pro další práci ve Win 7 instalační CD s Win 7?

Odesláno

lidi, je to OT, ale trochu to k tomu i patri...

vy, co jste objednavali z Ciny, platili jste Clo ci DPH? A nevite, kolik je DPH?

Ja mel jako invoice cenu na baliku zadano 50USD a clo mi dali 0CZK, ale DPH mi vypocitali na 519CZK!!!! coz mi prijde krute moc..

takze jsem nakonec skoncil skoro na 3000CZK :D

Odesláno

a na zaklade coho ti dali dph ?

sice neviem ako u Vas ale nad 20€ sa plati uz DPH, cize podla orientacneho kurzu je to zhruba 38€ + DPH to je 45€... cize 7€ DPH.

Takze neviem kde zobrali az 519CZK ! a ako sa az ka takemuto DPH dopracovali.

Potom bud ale rad ze si nevyziadali z paypalu uhradu, to by si poriadne zahucal...

mne dph nevyrubili... asi salamista colnik...

Odesláno

DPH musi byt 20%! tedy cca 180Kč, nejaky poplatky poště za procleni, cca 250... tak s dostavas na tu cenu :)

Snad me to projde :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...