Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, k té Lexii je tady 44 stran, různé názory. Mohl by mi napsat někdo, kdo s tím má zkušenost, jakou Lexii a odkud objednat pro Peugeota 407 SW 100 kW benzín, r.v. 2005? Jaké jsou poslední zkušenosti?

Ta Lexia mi ukáže jen nějaké kódy závad? Dá se sehnad nějaký klíč, kde to vyčtu v češtině?

Odesláno

Kdyby sis těch několik desítek stran přečetl tak se vše dozvíš..... jo je hold lepší zadat nový dotaz že???

Lexie 3 je na Citroeny , Peugeot Planet 2000 je na Peugeoty . obojí je v programu Lexia.

Je to originální diagnostika co používají servisy , tudíž na komplet všechny modely bez rozdílu motorizace a žádné kody závad ale popis závady v češtině....

Stačí.....

Odesláno

Je to originální diagnostika co používají servisy , tudíž na komplet všechny modely bez rozdílu motorizace a žádné kody závad ale popis závady v češtině....

Stačí.....

Díky za tvoji reakci. Ale díval jsem se na ty odkazy na Lexii z Číny. Je jich tam na tom odkazu na 157 stranách a různé. Proto nevím, jakou objednat. A s tou češtinou - to tam asi nebude, nebo ano? Budu rád, když mi to napíšeš.

Odesláno

Program je v 5 jazykovych mutaciach ak sa nemylim a teda aj cestine....

akukolvek z Ciny objednas ide to z jedneho vreca... hladaj za najlepsiu cenu... dokonca na tejto strane mas tip na cenu od uzivatela h4wk3y

k tomuto nieje co viacej poradit... proste soft je len jeden a kabel z ciny detto.

jedine ze by si nevedel ako ten kabel vyzera... ale pravdou je ze lexia/peugeot planet je len jeden

[upravil dne 1/8/11 od Marcel00]

Odesláno
Program je v cestine a je len jeden....

akukolvek z Ciny objednas ide to z jedneho vreca... hladaj za najlepsiu cenu... dokonca na tejto strane mas tip na cenu od uzivatela hav4k3y

k tomuto nieje co viacej poradit... proste soft je len jeden a kabel z ciny detto.

Tedy z té číny se objednává kabel i program? A ten program v češtině je také odtud, nebo kde a za kolik seženu program?

Odesláno

ked klikens na pp2000 tak sa ti zobrazi popis dodavky a tovaru... uplne dole je Software CD...

za tych 88$ musis vyjednavat.... z ceny trebars tych 117$ ti to preda za cenu mozno aj 88$ ako sa to podarilo Choluovi neviem... nakoniec ho to stalo 123$ aj s postovnym...

ved to pise...

skus napriklad tu: http://www.chinaobdshop.com/lexia-3-v45-citroen-peugeot-diagnostic-pp2000-v22-14-free-shipping-by-dhl-product-230.html?zenid=1b81379120d75c2ed6689546f7f1b3c5

130$ aj s postovnym (free shipping)... teraz je dobry kurz $ - € tak este aj bude dobra cena... nezabudaj ze mozes platit dph + clo.

zalezi co uvedie cinan na balik. je potrebne sa s nim nakontaktovat a vopred dohodnut. mozno aj z ceny spusti...

Odesláno
ked klikens na pp2000 tak sa ti zobrazi popis dodavky a tovaru... uplne dole je Software CD...

za tych 88$ musis vyjednavat.... z ceny trebars tych 117$ ti to preda za cenu mozno aj 88$ ako sa to podarilo Choluovi neviem... nakoniec ho to stalo 123$ aj s postovnym...

ved to pise...

skus napriklad tu: http://www.chinaobdshop.com/lexia-3-v45-citroen-peugeot-diagnostic-pp2000-v22-14-free-shipping-by-dhl-product-230.html?zenid=1b81379120d75c2ed6689546f7f1b3c5

130$ aj s postovnym (free shipping)... teraz je dobry kurz $ - € tak este aj bude dobra cena... nezabudaj ze mozes platit dph + clo.

zalezi co uvedie cinan na balik. je potrebne sa s nim nakontaktovat a vopred dohodnut. mozno aj z ceny spusti...

Děkuji za trpělivost a odpověď. Vznesl jsem dotaz včetně toho, jestli je také software v češtině, možná mi napíší, jestli to myslím vážně.

Odesláno

Ja ju jeste neobjednaval :roker cekam na penizky z projektu :)

Jinak napadlo někoho co použít místo notebooku tablet s windows 7 a USB portem? vidím to tak na 10\". Napr ty cinske za cca 2-3 tisice? :)

Odesláno

Přema napsal:

Lexie 3 je na Citroeny , Peugeot Planet 2000 je na Peugeoty . obojí je v programu Lexia.

Stačí.....

Když se dívám na tu, kterou doporučuješ

http://www.chinaobdshop.com/lexia-3-v45-citroen-peugeot-diagnostic-pp2000-v22-14-free-shipping-by-dhl-product-230.html?zenid=1b81379120d75c2ed6689546f7f1b3c5

tak je tam též návod k instalaci \" lexia-3_installtion_manual dow\". Ale v tom návodu je vidět jen a pouze Lexia 3 a ta je na Citroeny, jak píše Přema.

Na Peugeoty píše, že je Planet 2000 V tom návodu není vůbec zmínka o Peugeotu. Můžeš vysvětlit?

Odesláno
Ja ju jeste neobjednaval :roker cekam na penizky z projektu :)

Jinak napadlo někoho co použít místo notebooku tablet s windows 7 a USB portem? vidím to tak na 10\". Napr ty cinske za cca 2-3 tisice? :)

10\" je malo, nezmesti sa cela aplikacia na display... a neviem ake super rozlisenie bude toho 10\" displaya...768 by malo mat riadkov minimalne...

Odesláno

Na Peugeoty píše, že je Planet 2000 V tom návodu není vůbec zmínka o Peugeotu. Můžeš vysvětlit?

v texte sa pise:

PP2000 V22.14 Lexia-3 V45 Citroen/Peugeot Diagnostic

a v obsahu balenia sa pise:

1pc x Instruction for Instalation and Activation DVD for PP2000

bud pokojny... bude to ok ;)

Odesláno

Zjistil jsem ze bohuzel pod 300$ se nedostanu aby tam byl W7. A takovy prachy davat za neco co nemam se zarukou :( bych to musel zkusit nainstalovat na takovej co ma androida :) ma 1024x768.

Jinak co simte znamena ta poznamka ze to nepracuje dobre s 307kou po roce 2004? budu moc na tom diagnostikovat i auta napr z roku 08 ?

Odesláno

v texte sa pise:

PP2000 V22.14 Lexia-3 V45 Citroen/Peugeot Diagnostic

a v obsahu balenia sa pise:

1pc x Instruction for Instalation and Activation DVD for PP2000

bud pokojny... bude to ok ;)

Ještě jednou dík, objednáno, koupeno, zaplaceno 130 USD cca 2200,- Kč. Až to dojde, ozvu se, nechám si poradit.

Odesláno

ja som si to overoval pre 2.0HDI rok 2007 a odpisali mi ze nevedia mi dat zaruku ci to pojde... oni to nemaju totiz na com skusat.

kupil som to a slape... ak ti to nepojde na to co potrebujes hravo to predas dalej za tu istu cenu...

ak chces diagnostikovat starsie pugy tak potrebujes ten starsi 30pin konektor... potom si kup sadu aj s tym konktorom...

http://www.chinaobdshop.com/lexia-3-citroen-peugeot-diagnostic-plus-lexia-3-30-pin-cable-round-interface-product-604.html

Odesláno

Takze pro upresneni :) objednavam ju taky... Beru Lexii a ten 30 pin kabel a pojede mi to teda i na auto z roku 98? tam by mel byt prave ten konektor :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...