Guest Finger Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 dělal někdo přímý sání na tenhle motor? popř. nějaký foto? chtěl bych se inspirovat, než vlítnu na to moje..díky za jakoukoliv pomoc! [upravil dne 16.6.06 Finger] Citovat
vector Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Původně zaslal: Finger dělal někdo přímý sání na tenhle motor? popř. nějaký foto? chtěl bych se inspirovat, než vlítnu na to moje..díky za jakoukoliv pomoc! [upravil dne 16.6.06 Finger] http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1066 Citovat
bubakkaja Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 no +25koni to uz je slusne stado ale taky slusne prachy Citovat
vector Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja no +25koni to uz je slusne stado ale taky slusne prachy Jo, za podobně slušné prachy je tam možnost dokoupit další koně, ale nepíšou, jestli vrané, nebo grošáky, nebo co to bude. Ale každopádně se pak už začne šplhat výkon do nebezpečných hodnot. Citovat
bubakkaja Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: Finger dělal někdo přímý sání na tenhle motor? popř. nějaký foto? chtěl bych se inspirovat, než vlítnu na to moje..díky za jakoukoliv pomoc! [upravil dne 16.6.06 Finger] jo tady je dalsi http://www.hi-speed.dk/MichaelC306.html a jeste http://www.hi-speed.dk/Nicolas306.html Citovat
vector Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: Finger dělal někdo přímý sání na tenhle motor? popř. nějaký foto? chtěl bych se inspirovat, než vlítnu na to moje..díky za jakoukoliv pomoc! [upravil dne 16.6.06 Finger] jo tady je dalsi http://www.hi-speed.dk/MichaelC306.html a jeste http://www.hi-speed.dk/Nicolas306.html No ano, ta zlatá je první 306, kterou sem na netu našel s tímhle sáním a pak sem zjišťoval, kdo to prodává, kolik to stojí, jak to přesně vypadá a tak... Citovat
ALFWORKS Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 WTF? 25 koni len vymenou sania??... to je dost slusne A sorry za moju nevedomost... som nevedel, ze 306ta mala 180 PS motor Citovat
bubakkaja Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 ale 306ka ho nemela ona mela jen typ xu10j4rs a ten mel 120kw pak byl snas ew10 nebo tak nejak zacinal a ten mel tech 180 ale uz jen ve 206,307cc,C4 Citovat
Guest Finger Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 no já měl spíš na mysli jak ste vedli trubku ke konusu než sání na 306ku za 100litrů je to na 307cc a podle návodu na KN je ten slabší dvoulitr úplně jinačí Citovat
vector Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: Finger no já měl spíš na mysli jak ste vedli trubku ke konusu než sání na 306ku za 100litrů je to na 307cc a podle návodu na KN je ten slabší dvoulitr úplně jinačí NA ten slabší dvoulitr uplně stačí originál sání, jaký tam je, zvlášť, když je navržený hodně dobře. Citovat
AKCZ Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Finger dělal někdo přímý sání na tenhle motor? popř. nějaký foto? chtěl bych se inspirovat, než vlítnu na to moje..díky za jakoukoliv pomoc! [upravil dne 16.6.06 Finger] http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1066 Zvire!! Ty nas chces zabit? Ja bych se sanim taky nejak zvlast neexperimentoval pokud nechces delat tisic dalsich uprav aby ten narust vykonu za neco stal a nebyl treba jeste horsi.. Citovat
Guest Finger Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 je to dělaný kvůli zvuku, ale za předpokladu stejnýho výkonu, ještě jednou píšu je to ostřejší dvoulitr - 180k a to sání je tam docela divoký - vzduch to tahá odkudsi za světlem (musí to přece tahat nějaký teplo), valí to trubkou dolů a z docela velkýho kýblu zase zpět nahoru..myslím že to je dělaný právě kvůli hlučnosti, protože je to opravdu rachot (až moc) Citovat
Martin.K Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 jen poznamecka...306 na tech odkazech nemaj jen upravene saci potrubi....nejdulezitejsi je ze maji ctyr-klapku (extra skrtici klapka pro kazdy valec) namisto standardni skrtici klapky...luxusni zalezitost...ale je to rana a seriova ECU to nezvlada ... Citovat
vector Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: Martin.K jen poznamecka...306 na tech odkazech nemaj jen upravene saci potrubi....nejdulezitejsi je ze maji ctyr-klapku (extra skrtici klapka pro kazdy valec) namisto standardni skrtici klapky...luxusni zalezitost...ale je to rana a seriova ECU to nezvlada ... To je pravda, možná v tom nejsou ani standardní trysky A tomu motoru zjevně někdo ještě dál ubližoval, protože uváděné výkony jsou velice zajímavé. S tou ECU si nejsem tak jistý, ale jasné je, že senzor průtoku vzduchu je jen jeden, kdežto hrnců je tam pak víc. Citovat
Martin.K Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 mnozstvi vzduchu se pak meri uplne jinymi cidly (sleduje se treba tlak vzduchu v sani), ktere dostane clovek v kitu k te ctyr-klapce ... spolu s dalsima vecicakma...ctyrklapky (rikaji tomu throttel bodies) vyrabi treba WEBER nebo JENWEY...na webech obou firem si clovek muze hezky pocist co vsechno je potreba menit a pridat na karu, pokud clovek vazne chce tyhle koniky navic.... pro zajimavost ctyrklapka na Mi16 cca 45000 + dalsi prislusenstvi (cidla, lektroinstalace...) takze docela ranec....pak je idealni nechat to doladit na brzde ...takze po secteni nakladu se tech X koni navic hezky prodrazi .....holt za vykon se plati .... jinak throttle bodies jsou uz zavodni zalezitost....perou to do kit caru, do S1600 ..... v kombinaci s treba 2ma vstrikovaci na valec ))) Citovat
vector Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 No to jo, viděl sem i detailnější fotky a kamarád, co to chtěl dělat z duralu narazil na to, že to není příliš jednoduhé Každopádně, koníci se nejen sčítají, ale navzájem si pomáhají, takže zvýšení je spíš v procentech a když k tomu příde set s vačkou, svody a další radosti nebude to zrovna pár koní. Taky je pravda, že jsou úpravy, s kterými se auto téměř vyloučí z normálního denního užívání a to nejen pro extrémně zvýšenou spotřebu a hluk, ale taky horšího chování v nízkých otáčkách atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.