davidgti6 Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Potřeboval bych poradit kam jsou připojený ty dva kabílky co jdou od + svorky na baterce.Jsou to dva černý kabely na koncích s malejma očkama,bohužel sem to auto nerozebíral takže fakt nevim kam vedou.dík Citovat
bubakkaja Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 stan se clenem a v klubu je elektrika ke stazeni Citovat
davidgti6 Odesláno 17. červen 2006 Autor Odesláno 17. červen 2006 já ale nepotřebuju celou elektriku,mně stačí jen vědět kam vedou ty dva kabely,nic jinýho nechci. Citovat
bubakkaja Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 tk to ti bude muset asi odpovedet nekdo kdo ma gti6 napr. myslim Vvitty nebo Devilstorm306 Citovat
vector Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: davidgti6 Potřeboval bych poradit kam jsou připojený ty dva kabílky co jdou od + svorky na baterce.Jsou to dva černý kabely na koncích s malejma očkama,bohužel sem to auto nerozebíral takže fakt nevim kam vedou.dík Obávám se, že to nebudou originál kabely. Citovat
davidgti6 Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 tak už sem na to přišel,vedou do pojistkový skříňky v motorovym prostoru.teď mi ještě zbejvá najít někde poslední kostru která chybí,nemoh byste mi někdo napsat kde sou všechny kostry spojený s elektrikou motoru?Zatim sem našel tu na výfuku a nápravnici.ještě nějaká mi chybí. Citovat
Vvitty Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: davidgti6 Potřeboval bych poradit kam jsou připojený ty dva kabílky co jdou od + svorky na baterce.Jsou to dva černý kabely na koncích s malejma očkama,bohužel sem to auto nerozebíral takže fakt nevim kam vedou.dík Obávám se, že to nebudou originál kabely. jsou. a neprijde mi, ze by kabely k pojistkove skrini v motorovem prostoru byly specialitou GTI-6. bohuzel jsem se tam nestihnul podivat driv, mam to k autu hroooozne daleko [upravil dne 18.6.06 Vvitty] Citovat
AKCZ Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: vector Obávám se, že to nebudou originál kabely. jsou. a neprijde mi, ze by kabely k pojistkove skrini v motorovem prostoru byly specialitou GTI-6. bohuzel jsem se tam nestihnul podivat driv, mam to k autu hroooozne daleko [upravil dne 18.6.06 Vvitty] Napodobne A jen tak po pameti je tam mam taky.. btw. jedno ukostreni je vlevo od spojkoveho pedalu v interieru pod kobereckem nebo za nejakou krytkou resp. nekde v tom miste.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.