PetrPM Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 Zdravím Chlapi svou blbostí jsem si odrovnal tuto BSI jednotku která se nachází v levo pod volantem v palubovce nenajedemi telematika rádio atd... Když jsem jí vyměnil za jiný kus vše funguje ale zase nenastartuji auto mezi budíky svítí znak klíče takže asi něco s imobilizérem že jednotka nerozpozna klíč ,existuje někde nějaký návod jak to přes diagnostiku nastavit tu novou BSI jednotku ? Předpokládám že tam třeba někde zadat VIN auta a nějak sparovat s klíčem? Nebo nějak zálohovat Původní data z původní BSI a nahrát do té náhradní? Popřípadě někdo z okolí Třince-Ostrava a okolí kdo by to uměl nastavit Samozřejmě že ne zadarmo Za jakékoliv užitečné rady a tipy děkuji . Citovat
sharpers Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 BSI je spárovaná s řídící jednotkou motoru a klíči. Buďto se mění celý set - tj BSi, Ecu motoru + klíče , nebo je potřeba udělat výmaz BSI, tzv Virgin. TO jsou schopni udělat v Peugeotu nebo někteří kteří upravují jednotky, přes diagnostiku tohle neuděláš. Jakmile se udělá virgin tak se musí přes diag projít celý proces párování jednotek, imo a klíčů a veškerého nastavení Citovat
ChouLu Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 Autorizáík neumí vymazat BSI a nahrát ho Nicméně po tom co sis připojil nové BSI do auta, tak sis přepsal km a je to i na úpravu budíku... Citovat
PetrPM Odesláno 11. říjen 2024 Autor Odesláno 11. říjen 2024 A když tam vrazim tu mou původní BSI tak se mi zpátky načtou z ní kilometry ??? Ona funguje jen přes ní nenaskoči vývod na telematiku rádio Citovat
ChouLu Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 když tam vrazíš tu původní, tak si přepíšeš v původním BSI hodnotu z toho nového.. ale dokážu ti napárovat i tu novou i upravit km v autě kdyžtak sz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.