Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Chlapi svou blbostí jsem si odrovnal tuto BSI jednotku která se nachází v levo pod volantem v palubovce nenajedemi telematika rádio atd...

Když jsem jí vyměnil za jiný kus vše funguje ale zase nenastartuji auto mezi budíky svítí znak klíče takže asi něco s imobilizérem že jednotka nerozpozna klíč ,existuje někde nějaký návod jak to přes diagnostiku nastavit tu novou BSI jednotku ? Předpokládám že tam třeba někde zadat VIN auta a nějak sparovat s klíčem?

Nebo nějak zálohovat Původní data z původní BSI a nahrát do té náhradní?

Popřípadě někdo z okolí Třince-Ostrava a okolí kdo by to uměl nastavit Samozřejmě že ne zadarmo 😉👍

Za jakékoliv užitečné rady a tipy děkuji .

20240917_152107.jpg

20240917_155900.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

BSI je spárovaná s řídící jednotkou motoru a klíči. Buďto se mění celý set - tj BSi, Ecu motoru + klíče , nebo je potřeba udělat výmaz BSI, tzv Virgin. TO jsou schopni udělat v Peugeotu nebo někteří kteří upravují jednotky, přes diagnostiku tohle neuděláš. Jakmile se udělá virgin tak se musí přes diag projít celý proces párování jednotek, imo a klíčů a veškerého nastavení

Odesláno

Autorizáík neumí vymazat BSI a nahrát ho ;) 

Nicméně po tom co sis připojil nové BSI do auta, tak sis přepsal km a je to i na úpravu budíku... 

Odesláno

A když tam vrazim tu mou původní BSI tak se mi zpátky načtou z ní kilometry ???

Ona funguje jen přes ní nenaskoči vývod na telematiku rádio 

Odesláno

když tam vrazíš tu původní, tak si přepíšeš v původním BSI hodnotu z toho nového.. :) ale dokážu ti napárovat i tu novou i upravit km v autě ;) kdyžtak sz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...