zoby Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 poraďte nějaký shop s doplňkama na škodovky. potřebuju nasávač na kapotu na chlazení IC. pěkný nasávače jsem viděl na felinách a fáčkách ale nenašel jsem nějaký rozumný obchod kde by byl slušný výběr. v autodoplnky.cz nic nemají. díky Citovat
boltn 406 Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: zoby poraďte nějaký shop s doplňkama na škodovky. potřebuju nasávač na kapotu na chlazení IC. pěkný nasávače jsem viděl na felinách a fáčkách ale nenašel jsem nějaký rozumný obchod kde by byl slušný výběr. v autodoplnky.cz nic nemají. díky mrkni se semka:www.spoilercentrum.cz , www.jkdesign.cz/ ,www.astuning.cz a nebo www.tuning-centrum.cz Citovat
vector Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: zoby poraďte nějaký shop s doplňkama na škodovky. potřebuju nasávač na kapotu na chlazení IC. pěkný nasávače jsem viděl na felinách a fáčkách ale nenašel jsem nějaký rozumný obchod kde by byl slušný výběr. v autodoplnky.cz nic nemají. díky A nemá náhodou škodivka IC v podběhu? Citovat
zoby Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: zoby poraďte nějaký shop s doplňkama na škodovky. potřebuju nasávač na kapotu na chlazení IC. pěkný nasávače jsem viděl na felinách a fáčkách ale nenašel jsem nějaký rozumný obchod kde by byl slušný výběr. v autodoplnky.cz nic nemají. díky A nemá náhodou škodivka IC v podběhu? fáčko a felina IC nemají, ale to bys mohl vědět:myslim Citovat
vector Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: zoby Původně zaslal: vector Původně zaslal: zoby poraďte nějaký shop s doplňkama na škodovky. potřebuju nasávač na kapotu na chlazení IC. pěkný nasávače jsem viděl na felinách a fáčkách ale nenašel jsem nějaký rozumný obchod kde by byl slušný výběr. v autodoplnky.cz nic nemají. díky A nemá náhodou škodivka IC v podběhu? fáčko a felina IC nemají, ale to bys mohl vědět:myslim A jak má vědět na jekej bastl to chceš dávat? FobiaRS a tyhle krámy ho maj jak sem říkal ne ? Felicie a Favorit jsou rádi, že měj motor, ale mluvil si o vzhledu, co si kde viděl,. ne, že to na takovou věc budeš dávat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.