jedai Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 moja 309 zasa nejde najskor to skubalo, potom ked som siel zrazu to za jazdy prestalo ist na chvilu potom sa to zasa rozbehlo, potom mi to zdochlo v kopci, nastartoval som a nechcelo to tahat do kopca, ked som sa spustil uz som to nenastartoval, uz sa mi raz stalo ze som nastartoval par metrov som presiel a potom to zdochlo co stym moze byt? Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 otazka je spis co to je za motor, r.v. apod. ? Doporucuji precist pravidla fora - odkaz uprostred modre listy nahore. Predmet tveho prispevku \"uz zasa to nejde\" je opravdu vserikajici a mnozstvi informaci jsi opravdu \"velmi dobre doplnil\" obsahem prispevku po precteni bych ti akorat tak mohl doporucit dojet s tim do nejblizsiho servisu, ale nic jineho P.S. neber to jako utok na sebe, ale dobrou radu pro dalsi dotazy [upravil dne 15/6/06 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.