Guest Kenny Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Zdravím všechny a přicházím s prosíkem. Nějak mi poklesla hladina oleje v nádržce u serva. Ne příliš dramaticky asi tak půl centimetru pod min rysku. Tak se chci zeptat jak velký to má vliv na servo jak dlouho se s tím dá jezdit a jaký olej tam použít? Když už jsem u toho je třeba ten olej vypustit a dát nový nebo stačí jen dolít? Někdo mi říkal že peugeot používá nějaký speciální olej a nedá se tam nalít kde co. Jezdím P406 2,1 TD r.v. 97. Díky moc čau Kenny. Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 mas to napsany na tom cervenym vicku od nadrzky - Dextron II, staci doplnit, na rovine, pri studenem vypnutem motoru, neprelit rysku maxima, pokud se zase olej ztrati, je treba zapatrat po miste jeho uniku a opravit Citovat
Guest Kenny Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Ferry mas to napsany na tom cervenym vicku od nadrzky - Dextron II, staci doplnit, na rovine, pri studenem vypnutem motoru, neprelit rysku maxima, pokud se zase olej ztrati, je treba zapatrat po miste jeho uniku a opravit Zapatrano opraveno. Kde se da sehnet ten olej teda spíš kde ho maj levně Díky ti Kenny. Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Kenny Původně zaslal: Ferry mas to napsany na tom cervenym vicku od nadrzky - Dextron II, staci doplnit, na rovine, pri studenem vypnutem motoru, neprelit rysku maxima, pokud se zase olej ztrati, je treba zapatrat po miste jeho uniku a opravit Zapatrano opraveno. Kde se da sehnet ten olej teda spíš kde ho maj levně Díky ti Kenny. myslim ze kdyz zajedes do peugeotu at ti dve deci dolejou , ze na tom financne fakt nevykrvacis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.