Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký olej do serva?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a přicházím s prosíkem. Nějak mi poklesla hladina oleje v nádržce u serva.

Ne příliš dramaticky asi tak půl centimetru pod min rysku. Tak se chci zeptat jak velký to má vliv na servo jak dlouho se s tím dá jezdit a jaký olej tam použít? Když už jsem u toho je třeba ten olej vypustit a dát nový nebo stačí jen dolít? Někdo mi říkal že peugeot používá nějaký speciální olej a nedá se tam nalít kde co. Jezdím P406 2,1 TD r.v. 97.

Díky moc čau Kenny. :roker

Odesláno

mas to napsany na tom cervenym vicku od nadrzky - Dextron II, staci doplnit, na rovine, pri studenem vypnutem motoru, neprelit rysku maxima, pokud se zase olej ztrati, je treba zapatrat po miste jeho uniku a opravit

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

mas to napsany na tom cervenym vicku od nadrzky - Dextron II, staci doplnit, na rovine, pri studenem vypnutem motoru, neprelit rysku maxima, pokud se zase olej ztrati, je treba zapatrat po miste jeho uniku a opravit

Zapatrano opraveno. Kde se da sehnet ten olej teda spíš kde ho maj levně :super

Díky ti Kenny.

Odesláno
Původně zaslal: Kenny

Původně zaslal: Ferry

Zapatrano opraveno. Kde se da sehnet ten olej teda spíš kde ho maj levně :super

Díky ti Kenny.

myslim ze kdyz zajedes do peugeotu at ti dve deci dolejou , ze na tom financne fakt nevykrvacis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...