MiCHi Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 ahoj všem, mám P206. dneska jsem přijel domů v pohodě na dálku zamknu a po chvíli jsem letěl zas pryč, ale jak jsem tak máčkl na dálku tak centrál nějak vrčel. od tý doby teď vrčí pokaždý a někdy dokonce nezamkne je to na levých zadních dveřích, zkoušel jsem sundat čalounění, ale za boha nevím co to je. nevěděl by někdo jak poradit? díky Citovat
maro Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 To co vrci su kolecka prevodu z motorceka na posuvny pohyb.To znamena ze servo centralu je k.o. Mal som ten isty problem na 306. Kedze origos servo je spolu z mechanizmom zamku, a tym padom dost drahy, vyriesil som to tak, ze som kupil jedno samotne univerzalne servo za 160 sk.To som pripojil mechanicky ku tiahlu co ide k cudliku zamykania, a dva dratky co isli do povodneho serva som ustrihol a zapojil na nove servo.Vsetko funguje,motorcek uz nevrci,akurat treba trafit polaritu aby nesiel opacne ako ostatne.V podstate vsetky mechanicke diely su pribalene k univerzalnemu servu. Citovat
MiCHi Odesláno 23. červen 2006 Autor Odesláno 23. červen 2006 diky moc mel jsem to v servisu a presne to bylo ono ja to vyresil tak ze jsem si na vrakovisti koupil pouzity kousek za Kc 800,- jj je to dost, ale novy stoji Kc 2080,- (nebo stoji tolik tam kde jsem se ptal - autorizovany Peugeot ) Citovat
dj_rizek Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: MiCHi diky moc mel jsem to v servisu a presne to bylo ono ja to vyresil tak ze jsem si na vrakovisti koupil pouzity kousek za Kc 800,- jj je to dost, ale novy stoji Kc 2080,- (nebo stoji tolik tam kde jsem se ptal - autorizovany Peugeot ) To je sakra dost! Pak autorizovany servis Peugeot a ne jen on ma co zjistuju na tom dilu 100 procent do kapsy,takze osobne bych rekl ze ten servomotor se da sehnat za 900,- novej a nedavno jsem ho menil,na vrakaci jsem jim dal 100,- (chtel 600,-)nesmi se s nima clovek s*at,jsou to zmetci. Ludek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.