Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

centrál při odemykání vrčí a někdy neodemkne

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všem,

mám P206. dneska jsem přijel domů v pohodě na dálku zamknu a po chvíli jsem letěl zas pryč, ale jak jsem tak máčkl na dálku tak centrál nějak vrčel. od tý doby teď vrčí pokaždý a někdy dokonce nezamkne :(

je to na levých zadních dveřích, zkoušel jsem sundat čalounění, ale za boha nevím co to je.

nevěděl by někdo jak poradit? díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

To co vrci su kolecka prevodu z motorceka na posuvny pohyb.To znamena ze servo centralu je k.o. Mal som ten isty problem na 306. Kedze origos servo je spolu z mechanizmom zamku, a tym padom dost drahy, vyriesil som to tak, ze som kupil jedno samotne univerzalne servo za 160 sk.To som pripojil mechanicky ku tiahlu co ide k cudliku zamykania, a dva dratky co isli do povodneho serva som ustrihol a zapojil na nove servo.Vsetko funguje,motorcek uz nevrci,akurat treba trafit polaritu aby nesiel opacne ako ostatne.V podstate vsetky mechanicke diely su pribalene k univerzalnemu servu.

Odesláno

diky moc :)

mel jsem to v servisu a presne to bylo ono :super

ja to vyresil tak ze jsem si na vrakovisti koupil pouzity kousek za Kc 800,- jj je to dost, ale novy stoji Kc 2080,- (nebo stoji tolik tam kde jsem se ptal - autorizovany Peugeot :) )

Odesláno
Původně zaslal: MiCHi

diky moc :)

mel jsem to v servisu a presne to bylo ono :super

ja to vyresil tak ze jsem si na vrakovisti koupil pouzity kousek za Kc 800,- jj je to dost, ale novy stoji Kc 2080,- (nebo stoji tolik tam kde jsem se ptal - autorizovany Peugeot :) )

To je sakra dost!

Pak autorizovany servis Peugeot a ne jen on ma co zjistuju na tom dilu 100 procent do kapsy,takze osobne bych rekl ze ten servomotor se da sehnat za 900,- novej a nedavno jsem ho menil,na vrakaci jsem jim dal 100,- (chtel 600,-)nesmi se s nima clovek s*at,jsou to zmetci.

Ludek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...