Guest korms Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Chcel by som sa Vas opytat, ze ktory kabel je + a - v prednych dverach. Na konektore je vyznacene 1 a 2! Prosim poradte my!Dakujem! Citovat
Dave_k Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Zkus to blíže specifikovat. Auto, typ, konektor k čemu? Jinak pokud máš měřák tak to stačí proměřit přes kostru (kastly) a hned víš. Citovat
Guest korms Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Sorry. Jedna sa o PEUGEOT 206 1,4 Mistral, a som chcel vediet ze ktory kabel je + a - pri reproduktoroch. Je to tam oznacovane 1 a 2. Diky. A este raz sorry, som tu novacik! Citovat
berger Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Nazdar korms, ja som na urcenie spravnej polarity zapojenia reprakov pouzil fintu a to ze som zapojil repro na kabelaz a pri kablovom zvazku co isiel do radia (to som uz vedel podla farebnosti, ktore dva kable idu do repraku) som na kable pripojil tuzkovu bateriu. Ak ti membranu repraka vytlaci von, tak si trafil + - spravne, ak ti ju vcucne dnu, tak si to chytil opacne a musis to prehodit. PS: to som mal rozobraty ISO konektor, takze som takuto srandu mohol robit pri radiu. Ak tuto moznost nemas, tak si oznac kable pred reprakom + a - podla farebnosti a pozicie, ako idu z ISO konektora. Potom urob na reprakoch tu fintu na zistenie + a - polu a kable uz len spravne pripoj. amater berger (mk405 rulezz ) Citovat
mk405 Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: berger amater berger (mk405 rulezz ) wo co gou:myslim jj tužkovka je odzkoušený prostředek, pak taky bývají kable označeny barevným pruhem (jen jedna žíla) a pokud se nepletu tak by to měla být + Citovat
berger Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: berger amater berger (mk405 rulezz ) wo co gou:myslim jj tužkovka je odzkoušený prostředek, pak taky bývají kable označeny barevným pruhem (jen jedna žíla) a pokud se nepletu tak by to měla být + dost si mi pomohol s radami k instalacii repro a tlmeni dveri na moju karu a tak som si z vdacnosti spomenul, tot vsjo PS: korms vsak moze mat problem s tym, ze nevie poly konektorov na repraku, tam pasky na zilkach koncia... Citovat
mk405 Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 aha, tak to jo celekm hodně lidí chce něco poradit takže si absolutně nepamatuji co komu, s kým a jak :papa poly na repro bývají rozlišené šířkou pacek , tuším silnější plus, tenká mínus jinak tomuhle říkám ideální důvod pro natažení nové silnější kabeláže Citovat
berger Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Svata kabelazna pravda! A co je najhorsie, ja som mal originalne vystupy na repro zapojene na ISO konektor dvojmo - teda na vyskove a do dveri isli dva kable do jednoho pinu. Ked som chcel tlmit vyskace cez fading, musel som to cele rozlamat a dat tam novy konektor. Teda, nikomu neprajem pajkovat par centimetrov od palubky s nasponovanou kabelazou, ti smejdi setria, ze nedaju ani centimeter kabla naviac Citovat
mk405 Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 kdysi jsem taky stříhal jednotlivé piny a pájel na ně nové kable dnes se dá koupi šroubovací ISO konektor: http://www.ryves.cz/autoradia/prislusenstvi/carpower-cp-80.php ale i napájecí: http://www.ryves.cz/autoradia/prislusenstvi/carpower-cp-85.php což je super věc Citovat
berger Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 no co uz, ked uz, tak uz, clovek sa uci cely zivot - keby som daco take mal predtym, tak chodim vysmiaty Inak, ten origos ISO mal v strede medzi pinmi taku zltu vyberatelnu tycinku, povodne som myslel, ze je to poistka a po jej vytiahnuti pojdu piny pekne povyberat ... nepovyberal som, rozlamal som. [upravil dne 15.6.2006 berger] Citovat
rimmer Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: berger Nazdar korms, ja som na urcenie spravnej polarity zapojenia reprakov pouzil fintu a to ze som zapojil repro na kabelaz a pri kablovom zvazku co isiel do radia (to som uz vedel podla farebnosti, ktore dva kable idu do repraku) som na kable pripojil tuzkovu bateriu. Ak ti membranu repraka vytlaci von, tak si trafil + - spravne, ak ti ju vcucne dnu, tak si to chytil opacne a musis to prehodit. PS: to som mal rozobraty ISO konektor, takze som takuto srandu mohol robit pri radiu. Ak tuto moznost nemas, tak si oznac kable pred reprakom + a - podla farebnosti a pozicie, ako idu z ISO konektora. Potom urob na reprakoch tu fintu na zistenie + a - polu a kable uz len spravne pripoj. amater berger (mk405 rulezz ) napr. u meho auta..kabelu levy predni tusim 211 a 221, pravy predni 212 222 pravy ...213 atp. vzdy nizni cislo kabelu bylo + a vyssi bylo - Citovat
Guest korms Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Dakujem Vam vsetkym za odpovede. Pomohli ste my. Citovat
berger Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: berger Nazdar korms, ja som na urcenie spravnej polarity zapojenia reprakov pouzil fintu a to ze som zapojil repro na kabelaz a pri kablovom zvazku co isiel do radia (to som uz vedel podla farebnosti, ktore dva kable idu do repraku) som na kable pripojil tuzkovu bateriu. Ak ti membranu repraka vytlaci von, tak si trafil + - spravne, ak ti ju vcucne dnu, tak si to chytil opacne a musis to prehodit. PS: to som mal rozobraty ISO konektor, takze som takuto srandu mohol robit pri radiu. Ak tuto moznost nemas, tak si oznac kable pred reprakom + a - podla farebnosti a pozicie, ako idu z ISO konektora. Potom urob na reprakoch tu fintu na zistenie + a - polu a kable uz len spravne pripoj. amater berger (mk405 rulezz ) napr. u meho auta..kabelu levy predni tusim 211 a 221, pravy predni 212 222 pravy ...213 atp. vzdy nizni cislo kabelu bylo + a vyssi bylo - No aj to by slo, ale nespoliehal by som sa na to, lebo mne napriklad (podotykam original kabelaz!) isli k jednemu repraku z radia modry a zeleny a k repru prisli cerveny a biely. A lusti teraz cislovanie. Vcul babo rad! Citovat
berger Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: korms Dakujem Vam vsetkym za odpovede. Pomohli ste my. OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.