franus Odesláno 2. září 2006 Odesláno 2. září 2006 Tak co, muze nekdo nabidnout porovnani obou motoru? Citovat
Bohouš Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 Původně zaslal: franus Jo neboj, videl jsem ze ji prodavas;) a abych pravdu rekl, tak nevim proc, ale asi sam vis nejlip. To radeji odhlasim a necham v garazi..... Ty motory s 76kW jsou nejake ludry nebo co? Prodávám, jelikož se mě do garáže nevejdou 2 auta A k těm motorům - ty 76kw nejsou žádné jak řikáš ludry, ale proč si kupovat 1.9 GTI s 76 kw, když můžeš mít rovnou 88 kw ???? :myslim Citovat
franus Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 Treba proto, jestli jit do zachovalejsi 1.9 s 76kW, nebo do trochu horsi s 88kW, pripadne 94kW. Dalsi nevyhodu bych videl jako pouziti bubnovych brzd na zadni naprave u nejslabsi verze. Pokud by vsak rozdil pri jizde mezi temito verzemi nebyl nijak markantni, tak proc treba nejit do 1,6 ale to uz jen takova spekulace... Citovat
vix Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 Co to má znamenat ? \"Najednou tu není žádný odborník ?\" Není pán trochu líný hledat ?? Nechce pán, aby mu lítaly rovnou pečený holubi do huby ?? Ale když vidím, jak jsi zoufalý (a možná i neschopný), tak ti trochu naťuknu. Ano, motory 1.9 se dělají v několika výkonnových verzí - co jsem našel, tak 1.9 76 kW (102 PS) se montovala především do modelů CTi, tedy kabrioletů (vstřikování J-Tronic). Motor 1.9 88 kW (120 PS) se dával do ostrých GTi (vstřikování Monotronic). A jestli chceš být ještě hustější, pořiď si 1.9 s 94 kW (128 PS), která je bez katíku. Záměnnost jednotlivých dílů řeš v katalogu, obecně automobilka ladí jednotlivé motory podle brzd, tuhosti karoserie (cabrio / hatchback), limitů pro pojištění v dané zemi a emisních limitů. Spokojenej? Jestli ti tyhle informace pomůžou, nevím, ale je mi to jedno. Vybrečel jsi si je a můžeš být spokojenej. Ale že nejsem škrt, dám ti ještě jednu radu - www.google.com ( a tahle rada je pro tebe ode mne možná na dlouhou dobu poslední ) Citovat
Crack Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 Ty 1,9 76kw sou i dost chuidý na výbavu,když to není CTi,jsou to většinou ty rally a tak,určitě jdi do 88kw a vejš Citovat
Crack Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 Jo a na 1,6ku se vykašli,to jsou většinou starý modely Citovat
franus Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 Diky za infa:potlesk. Nemyslim si, ze bych si to vybrecel, je nemam cas sedet nekolik hodin na netu a hledat..... i od toho jsou fora, aby clovek, ktery neco vi odpovedel. Co jsem se dival na inzeraty, tak vetsina prodavanych GTI je 76Kw ( takovych 75-80% z aut co jsem nasel) zbytek bylo s 88 Kw a jen jedno auto bylo s 94Kw. Tak potom nevim, jestli se ve fabrice presne dodrzovalo pravidlo, ze 76kW se davalo hlavne do CTi... 1.6 bych volil hlavne kvuli povinnemu ruceni a spotrebe, ale s tou spotrebou ten rozdil velky nebude. Citovat
Crack Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 Ti říkám že 76kw měli hlavně ty verze rally,dobrý kvůli pojistce je koupit papíry 1,6 a sehnat 1,9ku...jo těch 94kw není moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.