zuzu_kuc Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Zdravím, okres Ústí nad Orlicí ( Kraliky) Nevíte, kde by se mi koukli na elektriku a hydrauliku? Do Bludova jsem se za rok zkoušení nedovolal. Ani do Zábřeha. Někde mi praskla hadička hydraulický olej mi někam vytéká. Hadicku jsem našel, ale někdo tam dal nějakou rychlospojku a ta evidentně nevydrží tlak. A hydraulika zase asi nedokáže udržet staženo a zavřenou střechu zamknutou, po X kilometrech se mi začne zvedat kufr jak do toho pere vítr. No a vytáhnout přední okna mi trvá asi 2 minuty bez nastartování auta. A poslední erorr, že mi za jízdy spadne tachometr, spadne na nulu a po nějaké době se zase chytne Předem díky za kontakty. Citovat
radim.1008 Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Ahoj, za padající tachometr může vadné čidlo na převodovce. Už jsem taky měnil u cabria. Je pravda, že u cabria jedou stahovačky pomaleji než třeba u hatchbaku. Spolujezdcova mi chodí bez motoru pomaleji než řidičova. Se střechou ti neporadím, kdo by tady na okrese se na to uměl podívat. Citovat
zuzu_kuc Odesláno 30. červenec 2024 Autor Odesláno 30. červenec 2024 Díky, budu ještě googlit, jsem auto analfabet, takže vubec netušíme o čem je řeč ale věřm že když řeknu vadné čislo na převodovce a padá tachometr, tak si servisák poradí Citovat
pavelu96 Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 @zuzu_kuc Když řekneš - vadné "číslo" na převodovce - tak bude servisák asi koukat... Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
zuzu_kuc Odesláno 30. červenec 2024 Autor Odesláno 30. červenec 2024 @pavelu96 ano ano, to bude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.