Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, okres Ústí nad Orlicí ( Kraliky) 

Nevíte, kde by se mi koukli na elektriku a hydrauliku? Do Bludova jsem se za rok zkoušení nedovolal. Ani do Zábřeha.

Někde mi praskla hadička hydraulický olej mi někam vytéká. Hadicku jsem našel, ale někdo tam dal nějakou rychlospojku a ta evidentně nevydrží tlak. A hydraulika zase asi nedokáže udržet staženo a zavřenou střechu zamknutou, po X kilometrech se mi začne zvedat kufr jak do toho pere vítr. 

No a vytáhnout přední okna mi trvá asi 2 minuty bez nastartování auta. 

A poslední erorr, že mi za jízdy spadne tachometr, spadne na nulu a po nějaké době se zase chytne

Předem díky za kontakty. 

P_20240512_153308.jpg

Odesláno

Ahoj, za padající tachometr může vadné čidlo na převodovce. Už jsem taky měnil u cabria. 

Je pravda, že u cabria jedou stahovačky pomaleji než třeba u hatchbaku. :myslim Spolujezdcova mi chodí bez motoru pomaleji než řidičova. 

Se střechou ti neporadím, kdo by tady na okrese se na to uměl podívat. :myslim 

Odesláno

Díky,
budu ještě googlit, jsem auto analfabet, takže vubec netušíme o čem je řeč :) ale věřm že když řeknu vadné čislo na převodovce a padá tachometr, tak si servisák poradí :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...