Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,na své 307 2.0hdi 66kw RHY řeším momentálně chybu P0090,začalo to chybou P0087 a nesepnutím čerpadla v nádrži.Vyměnil jsem čerpadlo a regulátor tlaku na vysokotlakém čerpadle(i palivový filtr),auto jsem nechal párkrát natlačit naftu a nastartoval jsem.Po zhruba minutě motor sám zhasl a už nejde nastartovat a čerpadlo v nádrži netlačí.Diagnostika hlásí chybu P0090 regulátor tlaku paliva-zkrat na kostru,nebo přerušený obvod.Po čem se teď dívat ?Je to problém stále s tím vyměněným regulátorem na čerpadle,nebo nějaký jiný regulátor?Mám čidla na vstřikovací liště a ještě i od přepadů,tak nevím co dřív.Díky za každou radu.

Odesláno

Po několika projítích kontrole toho co jsem vše udělal jsem na nic nepřišel,tak jsem se šel zkontrolovat vedení ve svazcích,přitom jsem oddělal filtrbox a baterii ,zrovna jsem odšrouboval-očistil a stříkl kontakt sprejem všechny kabely k ukostření.Nic poškozeného jsem nenašel,vše jsem poskládal,smazal chybu a nastartoval-bez problému.Auto jsem nechal běžet asi půl hodiny projel jsem a vypadá to OK.Zkoušel jsem i pohýbat svazkama při nastartovaném a vypadá že ponede.Tak doufám že to je vyřešeno.Ovšem nalezeno další poškození,jdu zase do náhradních dílů podle VIN 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...