sett.masterr Odesláno 27. červenec 2024 Odesláno 27. červenec 2024 Dobry den, mam 5008. Praskl rozvodak a byla vymena motoru, spojky a setrvaku. Vse uz funguje, jen elektrika je divna. Po uspani BSI prestane fungovat dalkove ovladani a central. Pokud motor nastartuju, tak cca 20 minut central s dalkou funguje. Ale po uspani BSI nejde. Mam DevCom diag s licenci na PSA a nic jsem tam nenasel. Pojistky vsechny ( BSM i BSI ) jsem prosel. Autoradio si pamatuje stanice, diag se pripoji i po uspani. Jde vyhradne o tu dalku, proc nefunguje. Dekuji Jindra Citovat
jarokare Odesláno 27. červenec 2024 Odesláno 27. červenec 2024 Ahoj , podívej se , jestli je v pojistkách v BSI bočník ( s nápisem SH ) v poloze client . Péťa ohodnotil 1 Citovat
sett.masterr Odesláno 27. červenec 2024 Autor Odesláno 27. červenec 2024 (upraveno) Je to ta pojistka s napisem SH a ma dve moznosti zapojeni. Parking/client? Upraveno 27. červenec 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
jarokare Odesláno 27. červenec 2024 Odesláno 27. červenec 2024 Ano , a musí být v poloze client Citovat
sett.masterr Odesláno 27. červenec 2024 Autor Odesláno 27. červenec 2024 (upraveno) Byla v Parking. Prehodil jsem a cekam na usnuti BSI. Po prepnuti jsem pro jistotu nastartoval. Upraveno 27. červenec 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
sett.masterr Odesláno 27. červenec 2024 Autor Odesláno 27. červenec 2024 před 19 minutami, jarokare napsal: Ano , a musí být v poloze client Dobry den, moooockrat dekuji uz to dela co ma, chyba byla skutecne v prepnuti parking/klient. Klouboucek dolu. Jindra Citovat
pavelu96 Odesláno 27. červenec 2024 Odesláno 27. červenec 2024 @sett.masterr Už v roce 23 jsem tě v úpravách vyzýval, aby jsi necitoval přímo předchozí příspěvky. Teď v roce 24 tě vyzývám naposledy. Přečti si prosím pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Děkuji že nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
sett.masterr Odesláno 27. červenec 2024 Autor Odesláno 27. červenec 2024 (upraveno) Omlouvam se, i kdyz nechapu kde je problem s citaci. Uz citovat nebudu.... v tomto pripade to bylo zbytecne, ponevadz odpovidal pouze jeden uzivatel... pokud se do diskuze zapoji vicero clenu, muzeme se jen domyslet kdo na co reaguje.... Pravidla prectena.. Upraveno 27. červenec 2024 uživatelem sett.masterr Citovat
pavelu96 Odesláno 27. červenec 2024 Odesláno 27. červenec 2024 Nechápu co na tom nechápeš? Přímo předchozí příspěvek se necituje! Porušil jsi hned dvě pravidla - č.5 přímo předchozí citace a č.4 psaní dvou příspěvků po sobě. Pokud chceš někoho označit, aby mu přišla stejná notifikace jako při citaci, tak napiš zavináč před jeho nick. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
sett.masterr Odesláno 27. červenec 2024 Autor Odesláno 27. červenec 2024 (upraveno) Co se stalo..... jel jsem z Mostu na chalupu se zastavkou v Koline vyzvednout psa. Zastavka v Koline v pohode. Vse jedu po dalnici. V Dolni rovni ( exit 148 ) vyjedu z dalnice kde mam chalupu. A na tom vyjezdu skyt skyt a auto zdechlo. Pretrh se rozvodak ( nepretrhl, nemel od vacky ke klice zuby ). Vymena motoru ( 9HD ), spojky a setrvaku... ale cela elektronika se dostala do stavu asi nouze... preplo se vse do nouzaku... to auto neumelo nic, ani povolit elektronickou brzdu... dva dny jsem nahazoval elektriku pres DevCom.. to se povedlo... zazitek co nepreju nikomu... uz je 100% funkcni .. Pro predstavu cela oprava stala 49 000... motor, spojka, setrvak, prace, filtry, tesneni... peugeot 5008 rv 2013 motor 1,6HDi 84kW ( 9HD )... Upraveno 27. červenec 2024 uživatelem sett.masterr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.