Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, mam 5008. Praskl rozvodak a byla vymena motoru, spojky a setrvaku. Vse uz funguje, jen elektrika je divna. Po uspani BSI prestane fungovat dalkove ovladani a central. Pokud motor nastartuju, tak cca 20 minut central s dalkou funguje. Ale po uspani BSI nejde. Mam DevCom diag s licenci na PSA a nic jsem tam nenasel. Pojistky vsechny ( BSM i BSI ) jsem prosel. Autoradio si pamatuje stanice, diag se pripoji i po uspani. Jde vyhradne o tu dalku, proc nefunguje.

Dekuji

Jindra

Odesláno (upraveno)

Omlouvam se, i kdyz nechapu kde je problem s citaci. Uz citovat nebudu.... v tomto pripade to bylo zbytecne, ponevadz odpovidal pouze jeden uzivatel... pokud se do diskuze zapoji vicero clenu, muzeme se jen domyslet kdo na co reaguje.... 

Pravidla prectena..

Upraveno uživatelem sett.masterr
Odesláno

Nechápu co na tom nechápeš? Přímo předchozí příspěvek se necituje! Porušil jsi hned dvě pravidla - č.5 přímo předchozí citace a č.4 psaní dvou příspěvků po sobě. 

Pokud chceš někoho označit, aby mu přišla stejná notifikace jako při citaci, tak napiš zavináč před jeho nick.

Odesláno (upraveno)

Co se stalo.....  jel jsem z Mostu na chalupu se zastavkou v Koline vyzvednout psa. Zastavka v Koline v pohode. Vse jedu po dalnici. V Dolni rovni ( exit 148 ) vyjedu z dalnice kde mam chalupu. A na tom vyjezdu skyt skyt a auto zdechlo. Pretrh se rozvodak ( nepretrhl, nemel od vacky ke klice zuby ). Vymena motoru ( 9HD ), spojky a setrvaku... ale cela elektronika se dostala do stavu asi nouze... preplo se vse do nouzaku... to auto neumelo nic, ani povolit elektronickou brzdu... dva dny jsem nahazoval elektriku pres DevCom.. to se povedlo... zazitek co nepreju nikomu...  uz je 100% funkcni ..

Pro predstavu cela oprava stala 49 000...  motor, spojka, setrvak, prace, filtry, tesneni...  peugeot 5008 rv 2013 motor 1,6HDi 84kW ( 9HD )...

Upraveno uživatelem sett.masterr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...