Kenduch Odesláno 4. únor 2007 Odesláno 4. únor 2007 To blikání je normální a mělo by to C blikat zhruba od 0 do 4. Upozorňuje to na nebezpečí náledí. Jinak se na teploměru nic nenastavuje, není ani co. Citovat
Jacke_Jumpe Odesláno 6. únor 2007 Odesláno 6. únor 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Jacke_Jumpe . Termistor pracuje toťiž na principu čim větší teplota tim větší odpor Špatně radíš, jak jsem někde psal, ten termistor je NTC, tedy pracuje obráceně, čím vyšší teplota, tím NIŽŠÍ odpor. sorry to sem nechtěl. NTC bych tam nikdy nečekal ty se tady moc nepoužívaj pokud vym. Myslel sem že je tam PTC u těch to docela spřesní neni to ideální ale pomůže to. Citovat
Lukash605 Odesláno 12. únor 2007 Odesláno 12. únor 2007 Původně zaslal: Kenduch To blikání je normální a mělo by to C blikat zhruba od 0 do 4. Upozorňuje to na nebezpečí náledí. Jinak se na teploměru nic nenastavuje, není ani co. no,tak pak je někde chyba.protože před tím stupněm celsia mi pořád blikají dvě čárky žádný čísla se neukazujou Citovat
Kdo Odesláno 12. únor 2007 Odesláno 12. únor 2007 Původně zaslal: Lukash605 Původně zaslal: Kenduch To blikání je normální a mělo by to C blikat zhruba od 0 do 4. Upozorňuje to na nebezpečí náledí. Jinak se na teploměru nic nenastavuje, není ani co. no,tak pak je někde chyba.protože před tím stupněm celsia mi pořád blikají dvě čárky žádný čísla se neukazujou Cca od +4°C do -3°C bliká jen symbol °C, ale číslice svítí trvale. To co popisuješ ty (dvě čárky před °C) značí, že je sice obvod s termistorem uzavřen, ale signál od termistoru je mimo možnosti zobrazení na displeji (nejpravděpodobněji \"odešlý\" termistor). Pokud by ti blikaly tři čárky a nesvítil symbol °C, znamená to, že je obvod od termistoru úplně přerušen. Citovat
Lukash605 Odesláno 12. únor 2007 Odesláno 12. únor 2007 symbol taky bliká s čárkama takže asi termistor:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.