torr21 Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 P306, mam ohlou zadní nápravu,sjížděj se gumy, nevíte někdo jestli se to dá někde srovnat nebo jestli by ji někdo třeba neměl, potřeboval bych ji s kotučema. Pak ještě shánim boční lišty na 3 DV. 306. okr. Mladá Boleslav. Předem díky. Citovat
chuck11 Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Napiš to spíš do sekce servis než do pokecu,tam ti poradí víc:papa Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Ale jo, poradí. V první řadě si přečti nahoře \"Pravidla fóra\", kde se dozvíš, jak nejlépe nadepsat dotaz místo toho nicneříkajícího \"prosím poradí někdo\", aby na něj někdo odpověděl, a také se tam dozvíš, kam takový dotaz patří - sekce Pokec na to zrovna příliš vhodná není. No a také se tam dočteš něco o \"hledání\", tak rovnou místo psaní dotazu můžeš nejdřív zkusit vyhledat \"zadní náprava\" či \"repase zadní nápravy\" - už se tu řešila nejmíň milionkrát, celkem pochopitelně, když se na těch pažoutech tak sypou. No a nakonec můžeš nahlédnout do sekce bazar, kde je dost lidí nabízejících díly na 306. A nakonec, až tohle všechno absolvuješ, a přesto ti na tom nebude ještě něco jasné, hurá do napsání nového lepšího dotazu tam, kam patří No ne, on to nějaký moderátor přesunul na správné místo [upravil dne 6/9/06 oddie] Citovat
torr21 Odesláno 9. červen 2006 Autor Odesláno 9. červen 2006 jasně , ale tam se pořád řeší že maj ložiska v pr... a podobný věci. Já ji mám ohlou tak, že levý kolo je asi o 3 cm hnutý dozadu, a to sem tam nenašel a v náhradních dílech jsem ji taky nenašel. Tak teď babo raď Za to přesunutí dík [upravil dne 9.6.06 torr21] Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Jestli máš ohlou nápravnici, tak jí můžeš vzít a vyhodit, a dát místo ní jinou. Nicméně bych odhadl, že máš spíš nějak poničené uložení té nápravy, ne? Jak to vzniklo, bouračka do kola? Pak by to mohlo být ještě ohlé rameno. Každopádně, jestli to přestálo nějakou větší bouračku, nic bych nerovnal, ale dal tam tyhle díly jiné. Tzn. koupit jinou nápravu na vrakáči či v inzerci, a příp. ji ještě rovnou zrepasovat (ložiska, příp. i čepy). Ale to se prostě musí vidět, to se nedá poradit podle popisu. Jinak bubnová i kotoučová náprava mají stejný základ, liší se to až v tom, co je uchycené na těch ramenou (to už tu bylo taky párkrát popsáno). Citovat
torr21 Odesláno 9. červen 2006 Autor Odesláno 9. červen 2006 jo asi od bouračky, dostal jsem to s odřeným bokem a prej to bylo orvaný o svodidla. V servisu mysleli že to je čep, tak ho vyměnili vypláz jsem 3000 kč, a nic se nezmenilo. A pak řeli že to bude ohlá náprava . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.