Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dík za radu.... To viem aj sám nájsť v u uja guugla...

Chcel som osobnú skúsenosť, nakoľko aj na nete je viac typov konkrétne pre kompresor SD7C16. Majú rozdielne rozmery. teda aspoň celé remenice. A aj keď majú rovnaké rozmery, tak sa tiež líšia cenou a výrobným číslom i keď sú od toho istého výrobcu. Takže som len chcel poznať niekoho osobnú skúsenosť. 

V 27. 6. 2024 at 9:34, jarokare napsal:

Dá se to udělat bez demontáže kompresoru ;)

Vie prosím niekto, či je na to potrebný nejaký sťahovák?

Ďakujem

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

Bez demontáže kompresora... som písal... Takže na kladke hadice a trubky nie sú.... Práveže kompresor nechcem demontovať, pretože klíma je plná.

Odesláno (upraveno)

Ďakujem za rady, el.-mag. spojka aj s remenicou sa dala vymeniť bez demontáže kompresora. Nebolo potrebné ani povolovať samotný kompresor, išlo to bez sťahováku.

Akurát nová (AC AUTO - 6SD84) išla ťažšie nasadiť - tá posledná časť s tísichranom. Musel som ju doťukať kladivkom. To znamená, že nabudúce to už také jednoduche nebude...

Ďalší rozdiel bol v dĺžke káblov a v konektore - káble boli asi o 5cm dlhšie a konektor sa musel trochu upraviť - odrezať "kolajničky" na uchytenie na plech...

Upraveno uživatelem mixals

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...