rex2630 Odesláno 5. květen 2024 Odesláno 5. květen 2024 Bluetooth modul v autě zvládá jen hovory přes bluetooth a přemýšlím o nějakém schůdném řešení. Viděl jsem, že je možnost adaptéru z Aliexpressu jako např.: https://www.aliexpress.com/item/32826594463.html U tohoto neoficiálního řešení si ale nejsem jist jestli bude funkční zabudovaný mikrofon na hovory v autě. Má s tím někdo zkušenosti? Umísťovat externí mikrofon už nebude tak vzhledné jako využití již existujícího řešení. Poté mě napadlo jestli kolem na modely z 2010 existuje i nějaké oficiální řešení pro aktivování hudby přes BT, jako například "retrofit" origo BT modulu a následné nakódování nebo výměna rádia? Děkuji za případné rady. Citovat
Zabak22 Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 Bolo by dobré keby si napísal aké rádio máš,ak máš maly displej bez navigácie je možné rádio vymeniť za také ktoré bluetooth podporuje a s ním aj bt streaming rd45.Tak by som to riešil ja samozrejme že bt modul z ali fungovať bude,ak máš bt len na volanie tak si kúp verziu bez mikrofónu ale mám skúsenosť že tie moduly dlho nevydržia pokial máš navigáciu je to zložitejšie Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 ne musel by sis udelat mezikus mezi origo mikrofon a ten JACK Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 (upraveno) Tak nevím, proč se sem nahrál tento komentář ze SZ s Lukášem, ale mažu ho xD Upraveno 9. květen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
rex2630 Odesláno 16. květen 2024 Autor Odesláno 16. květen 2024 V 9. 5. 2024 at 11:49, Zabak22 napsal: Bolo by dobré keby si napísal aké rádio máš,ak máš maly displej bez navigácie je možné rádio vymeniť za také ktoré bluetooth podporuje a s ním aj bt streaming rd45.Tak by som to riešil ja samozrejme že bt modul z ali fungovať bude,ak máš bt len na volanie tak si kúp verziu bez mikrofónu ale mám skúsenosť že tie moduly dlho nevydržia pokial máš navigáciu je to zložitejšie Nejsem si úplně 100% jist, rádio jsem ještě venku neměl, ale autokelly dle VIN VF34C5FWC9S226606 říká, že by se mělo jednat o 16 077 681 XH, což je RD4, to by dle mého sedělo. Tohle je bohužel právě ta verze jen na hovory, bez možnosti přehrání hudby přes BT. Takže jestli to chápu správně, tak stačí vyměnit RD4 za RD45? Myslel jsem si, že je ta limitace dána spíše BT modulem, který je zvlášť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.