Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Haj lidi, jaky mate skusenosti s temadle vejfukama/koncofkama, v pomeru cena/vykon?

Ne ze bych nad tim premejslel, ale zrovna vsera sem o tom kecal s klukem co je vyrabel, a tak nejak sem neco zaslech, ze to je smejd, jen to pekne vypada, jinak to prej temer nic na vykonu nemuze pridat, pac v tom je celkem prd. tak jak to vidite vy?

Odesláno

zkušenosti jsou a po 3rokách jako novej, mám ho teda na dieselu, na benzínech tolik prej nevydrží.

co se zpracování týče jsem spokojen, koncovky jsou opravdu nerezové a neolezli.

je trošku hlučnější ale jak jsem tak postřehl zaleží na motoru na benzínech to není tak hlasitý.

viděl jsem nějakej test v autotuningu a tam psali že je to jeden zmála výfuků co přídá výkon, ověřené to ale nemám, nadruhou stranu asi málekterej koncovej tlumič něco přidá (některé i uberou) a když tak jen malinko.(komlet výfuk je něco jiného)

jinak když použiješ hledání tak najdeš starší diskuze;)

jinak ho budu ted měnit, holt se změnili priority ale asi si koupim od laityngu koncovku

Odesláno

Já jsem slyšel, že jsou to šmejdy, ale osobní zkušenost s nimi nemám. Až budu dávat laďák (samozřejmě až si pořídím benzína), tak nejspíš od nějaké zavedenější firmy.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

jéééé my se té rachotící ropy na srazech nezbavíme....:D:D:D:papa

Nene:D A dokonce ji budeš slýchat i častějc - na Džbáně:roker:papa:D:aut:mrk:P

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Já jsem slyšel, že jsou to šmejdy, ale osobní zkušenost s nimi nemám. Až budu dávat laďák (samozřejmě až si pořídím benzína), tak nejspíš od nějaké zavedenější firmy.

Já co vím tak výfuk od nich má pár lidí co znám ať už z clubu a nebo odjinud a každýmu ještě drží a nezreznul.

Tak to možná tak špatný za ty peníze nebude. ;) ;) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...