gogogo Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 (upraveno) V 23. 4. 2024 at 12:11, Kropes napsal: Zdravím panové , mám nové poznatky k mé problematice . Proběhla výměna balónku a bez změny , ovšem to nejlepší měl za sebou . Jedinou možností zůstával palivový filtr , koupil jsem klasicky průtokový na dieselovou feldu a tradááááá ! Úspěch , žádné bublinky , krásné starty . Teď auto den a půl stojí , takže jak se vrátím z práce tak hned se půjdu podávat na hadičky a zkusit nastartovat . Vystává ale nová otázka , co může být na origo palivovém filtru špatně . Vložku jsme celkově v poslední době měnil 3x a tento problém byl již před první výměnou . U odvodu z filtru je šestihran a pod ním jde vidět těsnění , to ještě zkusím vyměnit , ale při vstupu do filtru jsem nic takového nenašel , tam vede hrdlo hned " bloku ". Je možné že se dosedová plocha pro filtr zkroutila ? Taky uvažuji o tom , že byl špatný balonek a filtry předtím byly ok , až poslední bych namontoval špatně nebo byl špatný Je vůbec nějaká možná chyba , kterou bych mohl udělat při výměně palivového filtru ? Díky Užívejte dne Ahoj, pokud to někomu pomůže, tak vzduch to může přisávat přes ztvrdlou gumičku termoventilu, či co to je. Upraveno 12. září 2024 uživatelem gogogo Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.