Radek_306 Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Ahoj, Stava se vam nekomu ze vam pri desti zacne poblikavat kontrolka u prednich airbagu? U me se to stalo vcera a dnes behem cele jizdy do prace po dalnici . Jsem si jisty ze mam predni a bocni airbagy v poradku, spise bude zmatene nejake cislo. Nebo ze by bylo spatne zajisteno sedadlo spolujezdce? Predchozi majitel se s tim nesetkal, jen kdyz jednou umyl auto i zespodu tak se mu to stalo ale po chvili kontrolka prestala poblikavat. Nevite cim by to mohlo byt a jak to vyresit? Diky. Radek Citovat
Péťa Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Nezateka Ti voda do interieru (pod predni sedacky)? Jak jinak by mohla souviset kontrolka airbagu s destem? Citovat
Radek_306 Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 Voda pod predni sedacky urcite nezateka. Vezl jsem totiz kolegu a nastavoval si sedacku vice dopredu, myslel jsem ze je treba moc blizko v predu a airbag by mu mohl ublizit tak to automaticky varovalo,ale to asi nebude ono protoze to delalo i kdyz jsem jel v aute sam. Spise jestli se neco nedostalo do motoru, udajne je i nejake cidlo hned u ridici jednotky za baterii. Citovat
Vvitty Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 nevim o tom, ze by v 306 bylo nejake automaticke varovani pro blbe nastavenou sedacku spis se stava, ze pri posunuti sedacky je problem s konektorem k pyropasu, ktery je umisteny pod ni... Citovat
Péťa Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty spis se stava, ze pri posunuti sedacky je problem s konektorem k pyropasu, ktery je umisteny pod ni... To snad nesouvisi s destem... Citovat
Radek_306 Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 co znamena \"pyropas\" ? je to neco s navijenim, nebyl dostatecne napnuty a chapal to jako ze se osoba nepripoutala? Jeste je udajne cidlo ktere pozna zda-li na sedadle spolujezdce nekdo sedi. Citovat
simas Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 zkus si procist toto . me to taky blikalo ale jak to ty popisujes tak na to nema dest vliv ale pod ridicovou sedackou je \'mozek\' airbagu. Tam je dost casto spatny kontakt-vytahnout patici-striknout nejakym sprejem na kontakty a vratit patici. Pokud to nepomuze tak propajet kontakty v patici. Citovat
klm16 Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 kua aj mne to robi a tiez pri dazdi loool Citovat
Vvitty Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Vvitty spis se stava, ze pri posunuti sedacky je problem s konektorem k pyropasu, ktery je umisteny pod ni... To snad nesouvisi s destem... ne... kdyz si to prectes jeste jednou, psal ze mimo jine posouval sedacku... 306 nema cidlo obsazeni sedadla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.