Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Stava se vam nekomu ze vam pri desti zacne poblikavat kontrolka u prednich airbagu? U me se to stalo vcera a dnes behem cele jizdy do prace po dalnici . Jsem si jisty ze mam predni a bocni airbagy v poradku, spise bude zmatene nejake cislo.

Nebo ze by bylo spatne zajisteno sedadlo spolujezdce?

Predchozi majitel se s tim nesetkal, jen kdyz jednou umyl auto i zespodu tak se mu to stalo ale po chvili kontrolka prestala poblikavat.

Nevite cim by to mohlo byt a jak to vyresit? Diky. Radek

Odesláno

Voda pod predni sedacky urcite nezateka. Vezl jsem totiz kolegu a nastavoval si sedacku vice dopredu, myslel jsem ze je treba moc blizko v predu a airbag by mu mohl ublizit tak to automaticky varovalo,ale to asi nebude ono protoze to delalo i kdyz jsem jel v aute sam.:myslim

Spise jestli se neco nedostalo do motoru, udajne je i nejake cidlo hned u ridici jednotky za baterii. :myslim

Odesláno

nevim o tom, ze by v 306 bylo nejake automaticke varovani pro blbe nastavenou sedacku :)

spis se stava, ze pri posunuti sedacky je problem s konektorem k pyropasu, ktery je umisteny pod ni... ;)

Odesláno

co znamena \"pyropas\" ? je to neco s navijenim, nebyl dostatecne napnuty a chapal to jako ze se osoba nepripoutala? Jeste je udajne cidlo ktere pozna zda-li na sedadle spolujezdce nekdo sedi.

Odesláno

zkus si procist toto . me to taky blikalo ale jak to ty popisujes tak na to nema dest vliv ale pod ridicovou sedackou je \'mozek\' airbagu. Tam je dost casto spatny kontakt-vytahnout patici-striknout nejakym sprejem na kontakty a vratit patici. Pokud to nepomuze tak propajet kontakty v patici. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Vvitty

spis se stava, ze pri posunuti sedacky je problem s konektorem k pyropasu, ktery je umisteny pod ni... ;)

To snad nesouvisi s destem...

ne... kdyz si to prectes jeste jednou, psal ze mimo jine posouval sedacku...

306 nema cidlo obsazeni sedadla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...