Ferry Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 hmm sice takhle podle fotek se to tezko da odhadnout, ale z dilu z vrakoviste by se to myslim dalo opravit tak kolem 10ti tisic, prodejni cena bude takhle tak kolem 100 000Kc Citovat
Alan Odesláno 28. květen 2006 Autor Odesláno 28. květen 2006 no ja nevim ja počítam tak s 15tis,ale uvidim ale nevím co je to haubna a repasovat ř.j pro pasy?to moc nevím..a chladič je ohlý ale ten by měl jit na rovnat neboi koupim asi nový no?vrtule se totiž netočej.. Citovat
Ferry Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 haubna je kapota motoru, r.j. pro pasy se podle me repasovat nemusi, zkontroluj pro jistotu, zda buzirka ktera je na lanku na kterym je na konci ten zamek pro bezpecnostni pas ( to do ceho se zacvakava ) tak jestli je pekne natazena, nebo je na tom lanku srolovana, navic pokud by byla aktivovana, zacala by ti na palubni desce blikat kontrolka airbagu a nezhasla by po chvilce od otoceni klicku, pokud je vse v poradku, nemusis nic repasovat Chladic se asi rovnat nevyplati, novej original Valeo stoji tak 3000Kc, na vrakovisti bude o neco levnejsi, jak je na tom svetlo, ma ulomenej nejakej drzak ? Citovat
Tornado Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Skrz ty nahradni dily - mrkni se na annonce.cz, dneska sem se tam dival a je tam docela dost inzeratu kde nabizeji dily na Peugeoty 406... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.