Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm sice takhle podle fotek se to tezko da odhadnout, ale z dilu z vrakoviste by se to myslim dalo opravit tak kolem 10ti tisic, prodejni cena bude takhle tak kolem 100 000Kc

Odesláno

no ja nevim ja počítam tak s 15tis,ale uvidim ale nevím co je to haubna a repasovat ř.j pro pasy?to moc nevím..a chladič je ohlý ale ten by měl jit na rovnat neboi koupim asi nový no?vrtule se totiž netočej..

Odesláno

haubna je kapota motoru, r.j. pro pasy se podle me repasovat nemusi, zkontroluj pro jistotu, zda buzirka ktera je na lanku na kterym je na konci ten zamek pro bezpecnostni pas ( to do ceho se zacvakava ) tak jestli je pekne natazena, nebo je na tom lanku srolovana, navic pokud by byla aktivovana, zacala by ti na palubni desce blikat kontrolka airbagu a nezhasla by po chvilce od otoceni klicku, pokud je vse v poradku, nemusis nic repasovat

Chladic se asi rovnat nevyplati, novej original Valeo stoji tak 3000Kc, na vrakovisti bude o neco levnejsi, jak je na tom svetlo, ma ulomenej nejakej drzak ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...