HĘŁŁĘR Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Zdravím všechny majitele P 306 s16 (GTI-6). Sám jsem majitel tohoto auta a tak mě zajímá, kolik lidí v čr se ještě najde. Pište spokojenost, postřehy atd Později bych se chtěl zeptat na nějaké otázky Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 24. květen 2006 Autor Odesláno 24. květen 2006 Moje 1. investice byla středový a koncový výfuk od Mongoose Dále pak kit sání od OMP (zatím nemám namontovanej) Víčka od Dimmy (taktéž zatím čekají na připevnění) Citovat
Devilstorm306 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Ahoj :papa Hezkej mazel Já jsem s S16 spokojen... jen co se zbavim \"tuningu\" po bývalim majiteli Bude to uplně ideální Citovat
Vvitty Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 http://www.autoweb.cz/z-druhe-ruky/peugeot-306-s16/articles.html?id=137 Citovat
Blizzard Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 ten hoch co psal ten clanek http://www.autoweb.cz/z-druhe-ruky/peugeot-306-s16/articles.html?id=137 a na konci narazi na krkolomny vyndavani rezervy zrejme nepich jeste nikdy s autem co ma rezervu zapustenou na dne kufru:bojim. nejlepe jeste plnyho nakupu nebo veci na dovolenou. se musim smat:D:D:D my odhrneme kousek vyrizlyho koberce, spustime si rezervu na zem a sme vysmaty. zadna prekladka bordelu v kufru nam nehrozi:D:D Citovat
chechet Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 btw: dalsi GTI-6 je, zda se, na prodej na annonci Citovat
chechet Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Víčka od Dimmy (taktéž zatím čekají na připevnění) od Dimmy mam vicko taky. za kolik jsi je poridil? jinak, nechtel bys treba tohle? fakt masivni hlinik, Dimma je ve srovnani s tim pouze vytvarovany alobal. me to bohuzel na auto nepasuje Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: t3dsm ten hoch co psal ten clanek http://www.autoweb.cz/z-druhe-ruky/peugeot-306-s16/articles.html?id=137 a na konci narazi na krkolomny vyndavani rezervy zrejme nepich jeste nikdy s autem co ma rezervu zapustenou na dne kufru:bojim. nejlepe jeste plnyho nakupu nebo veci na dovolenou. se musim smat:D:D:D my odhrneme kousek vyrizlyho koberce, spustime si rezervu na zem a sme vysmaty. zadna prekladka bordelu v kufru nam nehrozi:D:D no, ono je tam tech prehmatu trosku vic... problem je, ze na takovyhle akce jezdi auta s prazdnym kufrem me rezerva pod autem docela vyhovuje, akorat je potreba na jare ji umyt a odsolit... Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: HĘŁŁĘR Víčka od Dimmy (taktéž zatím čekají na připevnění) od Dimmy mam vicko taky. za kolik jsi je poridil? jinak, nechtel bys treba tohle? fakt masivni hlinik, Dimma je ve srovnani s tim pouze vytvarovany alobal. me to bohuzel na auto nepasuje na 3dv jsou hlavne potreba 2 kusy... Citovat
Devilstorm306 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 V tom článku je pár věcí trošku špatně, ale nemusí se pořád lpět na detailech Jinak třeba to rozdělení je správně myslim tady- http://www.autoweb-france.com/index.php?rub=3&essai=140 PS pro Vvittyho: Kam jsi dal ty super kola co jsou na těch fotkách?? Ty tam nemáš ne? Nebo to jsou ty letní jak jsi řikal a teď tam máš jarní Citovat
chechet Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty na 3dv jsou hlavne potreba 2 kusy... toho jsem si vedom, proto to taky asi nikdo nechce... nakonec tu krytku asi trochu opracuju a nekam si ji povesim Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: HĘŁŁĘR Víčka od Dimmy (taktéž zatím čekají na připevnění) od Dimmy mam vicko taky. za kolik jsi je poridil? jinak, nechtel bys treba tohle? fakt masivni hlinik, Dimma je ve srovnani s tim pouze vytvarovany alobal. me to bohuzel na auto nepasuje Za 2500kč (2 kusy .. na každou stranu) Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 Chlapi mám dotaz jaké rozměry mají základní repráky v tomto autě ? Chci si kupovat do dveří a do plata nové od Ground Zera a ty mají 16,5cm ... tak zda to nebude problém ... Citovat
Béďa Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Chlapi mám dotaz jaké rozměry mají základní repráky v tomto autě ? Chci si kupovat do dveří a do plata nové od Ground Zera a ty mají 16,5cm ... tak zda to nebude problém ... problem v rozmeru 165mm nebude spis jde o hloubku Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 aha takže hloubka jo ... no tak hloubka je 65mm ... Citovat
Béďa Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR aha takže hloubka jo ... no tak hloubka je 65mm ... to bude asi problem, nepujde ti uplne stahnou okno a nebo budes muset dat podlozky Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 2Devil: mam je tady na pokoji pekne slozene a cekajici na leto, az silnicari zadelaji diry. Slibuju, ze na Sebetove budou (a snad i po Sebetove... ) ad repro: 16.5 je ok, problem je hloubka a velikost kose. se stahovanim okna by nemel byt problem, jestli si dobre pamatuju tak listy sly mimo, zalezi jak velkej bude magnet vzadu... idealne vyzkouset. Citovat
Devilstorm306 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty 2Devil: mam je tady na pokoji pekne slozene a cekajici na leto, az silnicari zadelaji diry. Slibuju, ze na Sebetove budou (a snad i po Sebetove... ) ad repro: 16.5 je ok, problem je hloubka a velikost kose. se stahovanim okna by nemel byt problem, jestli si dobre pamatuju tak listy sly mimo, zalezi jak velkej bude magnet vzadu... idealne vyzkouset. A máš tam bezpečnostní šrouby?? Abych věděl jaký si mam vzít \"vybavení\" :D:papa:super:aut:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.