rimmer Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Tak jsem se jal dneska ze vymenim ten vyparnik..pohoda..palubka byla dole za 3 hodinky prace, slo to jako po masle..jak jsem ji sundal, tak me ale polil pot, kdyz jsem videl, ze prakticky bude muset jit vse dolu. Docela se bojim, abych nemusel davat dolu kabelove svazky zatim snad ne. Uz jsem sundal tu ocelovou trubku co je po palubkou, zitra me ceka vypusteni vody a sundat radiator, a teleso topeni. Doufam, ze nebudu muset komplet i pojistky davat pryc..to me jebne...je tam dobastleny alarm a ty \"custom\" draty to dost kurvi v tom smyslu, ze nejsou nejam moc zakonektorovany, a jak bych to musel oddelat, uz to nedam do kupy. Panove a damy..vyparnik je ta nejhorsi vec, co se vam muze v aute posrat... nevim co je jeste hure dostupne nez toto (( Drzta palce..prubezne fotim..strany pohled na to co je uz venku a co me jeste ceka Citovat
rimmer Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 vyparnik je venku...v aute toho moc nezustalo, strasny opruz, zatim jsem u toho stravil cca. 8 hodin cisteho casu. Fotky dodam pozdeji Citovat
rimmer Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 jedine stesti, ze kable mohly zustat v aute...jinak cely stred aprava strana je pryc... Citovat
Fusion Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Dneska sem konečně do auta prdnul novej rad. topení, tak doufám že to bude fachčit (ještě teda není zapojenej na okruh), musel semvyříznout kus palubky abych to tam ostal a nemusl odsouvat palubku jako ty. Viz Esi to bude týct tak se zblázním. Citovat
rimmer Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 ja ho mam taky vlhky zespoda, ale resit to nebudu, protoze na to ted nemam, vymenit ho muzu kdykoliv be vetsich problemu, klidne si na to sundam i palubku...fusione...kdybych to delal tedka zase, tak je to prace ciste na 2 hodiny ji sundat...da se to udelat cele za odpoledne a vecer..rezat bych asi nechtel ) Citovat
Fusion Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Tak ten radiátor odpoj od systému. Mám to tak dočasně udělaný a všechno běží jak má. Stačí dobře spojit ty 2 hadice co vedou do auta a šmitec. Citovat
rimmer Odesláno 26. květen 2006 Autor Odesláno 26. květen 2006 jenze ja se nedostanu k tem stahovacim paskum sroubovakem...ty mas benzina, ale na tom dieselu ja tam mam misto akorat ze tam strcim dva prstiky..musel bych to nejak vykoumat a hlavne, rano a vecer nekdy byva trosku chladno i v lete..rad si pritopim kapat to nekape, ale je to tam vlhke... Citovat
rimmer Odesláno 27. květen 2006 Autor Odesláno 27. květen 2006 hmm..zajimave..vyparnik klimy je OK, testovali jsme jej na 12atmosfer dusikem. Ale kolem pripojnych bodu je to zelene..zrejme prdlo asi tesneni u priruby toho hlinikoveho bloku trysky. Kua to je v prdeli..kdybych tohle vedel, tak jsem to nemusel podstupovat, na tohle se da pri trose snahy dostat z motoroveho prostoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.