mk405 Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Medvěd Ale celý tohle téma není o benzínu, nýbrž o naftě (proto V POWER DIESEL). no byla tady zminka o benzinu tak sem se chtel jen trosku priptat. Omlouvam se za u benzínu je to následovně: klasika N95, pak V-Power (to je 95ka s nějakými aditivy navíc) a pak V-Power Racing (100 oktanů) ...ropáci snad prominou no nevím jak jinde ale v HB bylo dříve 3xbenzin+1nafta ale ted jak se to změnilo a vyrazili s V-power diesel tak mají 2xbenzín a 2xnaftu (mají stále 4pistole ve stojanu) a jestli si to dobře pamatuji tak je N95 + V-Power benzín + nafta + V-Power nafta Citovat
Béďa Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: mk405 no nevím jak jinde ale v HB bylo dříve 3xbenzin+1nafta ale ted jak se to změnilo a vyrazili s V-power diesel tak mají 2xbenzín a 2xnaftu (mají stále 4pistole ve stojanu) a jestli si to dobře pamatuji tak je N95 + V-Power benzín + nafta + V-Power nafta No pamatujes si spravne, proto jsem nepochopil co vlastne je ten V-Power benzin co tam maj, jestli ta 95ka a nebo ten racing. Budu se tam muset stavit:myslim SORRY za Citovat
Guest meesha Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Tak mam prvni zkusenost s Shell V Power Diesel. Krome toho, ze se jde bez \"blafani motoru\" rozjet i na dvojku celkem snadno, se obecne snizily otacky, pri kterych je auto tiche a je schopne se plynule rozjet. Na trojku se da jet uz od 1.200 otacek (s beznym dieselem to bylo kolem 1.500 otacek, aby motor \"neblafal\" a nebyl hlucny. A co se tyka spotreby, tak trasu kterou jsem jel s beznym dieselem asi tak padesatkrat a nikdy jsem ji nezajel pod 6.5 prumer (okraj prahy -> mimo mesto). S shell v power diesel hnedka prvni jizda, bez toho aniz bych jel na spotrebu, jsem to dal za 5.8 bez snazeni. Kdyz bych jel na spotrebu, tak bych dal i 5.5. Uvidim po par dalsich jizdach, jestli to fakt snizilo spotrebu (opodstatneni snizeni spotreby je v tom, ze v prumeru jedu na mene otacek, protoze ctyrka a petka vydrzi i nizsich rychlostech a tudiz drzim male otacky, tolik moje amaterske oduvodneni si snizeni spotreby:). Citovat
pigi.jakub Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Tak pánové a dámy jsem docela hodně naštvanej, koupil jsem si naftu u benziny auto nejelo kouřilo jako ďas no prostě hrůza:grr.Dotankoval jsem to shellkou sice né v-power diesel (tu u nás ještě nemaj), a auto jelo jako z praku ani nezačadilo. No hold Benzina má o zákazníka míň, už tam nikdy nenatankuji...... Citovat
Guest Kenny Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Tak pánové a dámy jsem docela hodně naštvanej, koupil jsem si naftu u benziny auto nejelo kouřilo jako ďas no prostě hrůza:grr.Dotankoval jsem to shellkou sice né v-power diesel (tu u nás ještě nemaj), a auto jelo jako z praku ani nezačadilo. No hold Benzina má o zákazníka míň, už tam nikdy nenatankuji...... Tak to můžu jen potvrdit jednou a to naposled jsem vzal na benzině naftu a musím konstatovat že to byla hrůza! Netankuji u pochybných stanic s levnou naftou preferuji Shell a už párkrát jsem bral Shell V Power Diesel a můžu jen pochválit motor si jen vrní má lepší výkon (akceleraci) a spotřeba klesla odhadem tak o 0,3 L na 100 km nemám palubní pc. Shrnuto podtrženo benzina už nikdy více můj mazlík bude papat jen kvalitu. Čau kenny. Citovat
Igor Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Tak jsem ho vyzkoušel a nezpozoroval jsem na své 406ce 2,2HDi (najeto 140tis km) žádný rozdíl oproti OMV, JETu nebo dokonce Tescu (P-9) (na zkoušku tam letos párkrát tankoval a dokonce jsem byl překvapen o cca 2deci nižší spotřebou). Vše měřeno na srovnatelném úseku cca 800km za podobných podmínek. Otáčky byly úplně stejné, zvýšení výkonu ani tišší chod jsem taky nezpozoroval (kouřivost nula, mám FAP). Je to možná tím, že z 95% normálně beru OMV a JET a dřív taky Aral (letos proloženo Tescem, které se ale ukázalo jako kvalitní) a můj motor je zvyklý na (snad) kvalitu (několikrát jsem bral i německou a rakouskou naftu, taky beze změny). Takže moje hodnocení za jednu nádrž - snobská nafta za víc peněz. Ale pro motory, které jezdí občas na no-name naftu, to je možná dobré na pročištění. Citovat
Igor Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 Ke svému předchozímu textu doplňuji, že se to na spotřebě na srovnatelných úsecích trochu projevilo (cca 2-3 deci), ale ne v otáčkách. V součtu +/- vyšší cena a nižší spotřeba a jsem na nule. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.