Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pekne, ale 16.000 Kč by som do takejto veci neinvestoval. mozno je to dane, ze GPS by som teoreticky vedel vyuzit tri-stryikrat do roka pri ceste na dovolenku, no nato mi bude stacit barsjaka navi za 150€

Odesláno

pekné lúbi sa mi to mám RT3 s monochromatickým displejom a rád by som vymenil za farebný displej len nevie mi niekto

poradiť či stačí vymeniť len displej alebo ešte aj niečo iné?

a ešte mám problém s načítaním navigačného CD, niekedy načítava a načítava CD a nenajde polohu

Odesláno
pekné lúbi sa mi to mám RT3 s monochromatickým displejom a rád by som vymenil za farebný displej len nevie mi niekto

poradiť či stačí vymeniť len displej alebo ešte aj niečo iné?

a ešte mám problém s načítaním navigačného CD, niekedy načítava a načítava CD a nenajde polohu

RT3 pro monochromaticky displej má na sobě označeni RT3 N1 a pro barevný displej má RT3 N3. Jestliže máš úroveň RT3 N1 tak musíš vyměnit i RT3 jednotku protože nemá optický výstup pro barevný displej

Odesláno
Ahoj, mel bych dotaz. Vidim, ze tomu celkem rozumis. Koupil jsem Peugeot 307 cc. Ma to presne to radio a to lcd, ktere jsi tu montoval ty(raditelefon rt3, plus barevne LCD, menic, gps...) Po zapnuti klice i nastartovani je radio jak vypnute, jen sviti oranzove svetylko nad tlacitkem sos, lcd se zapne, objevi se znak peugeotu a napise to v rozku ready a pak to zhasne a tak to dela porad dokola, nevis v cem by mohl byt problem?

Ahoj,

já bych zkusil podržet nějakou dobu tlačítko DARK na RT3. To slouží k vyresetování RT3 jednotky. Taky se mi to občas stalo a tohle pomohlo

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravim pani dufam ze to davam do spravneho vlakna.

Menil som na svojom Citreon C5 rv.2002 RT3 Van za RD3 kde bola VDO navigacia mal som kopmlet anteny celu plaubnu kabelaz navi display a optiku co ich prepaja. Radio si prebera vsetky hlaski ci uz o otvorenych dverach, malo paliva nezapnuty pas, zdvihnutia podvozku a pod. jedine co mi na nej nefunguje je prepimanie spotreby (akturalna a 1 a  2 druhy okruh) a stim aj nulovanie. Pre info je tam este to prve BSI co sa davalo tusim comm 2000 a od OPR 9550. sa zacali davat  light com 2000 ktore uz malo v sebe funkciu telematika RT3. Neda sa nejako na tej starsej BSi rozbehat to nulovanie a prepinanie alebo nejako prisposobit tu novsiu BSI?? Jedna idea bola aj v tom ze to mozu robit aj budiky kvoli SW a ked som tam dal z 2004 tak to stale ostalo hluche. Zaujmavost je ze ked do mostu konektora radia pripojim ciernobiely display ecran B a stisknem nulovanie v BSI to znuluje ale to tak vsetko.

Vopred dakuejm za vsetky rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...