Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem včera dokončil výměnu mého starého RB3 rádia za navigační systém RT3 s barevným displejem.Kdyby někdo chtěl radio RB3,displej k radiu (verze pro palubní počítač) a kabel k měniči tak se ozvěte:papa:papa

Odesláno

Já mám navigaci Nokii ve spojení s mobilem od Eurotelu. Zatím to zkouším, ale párkrát se to seklo. :bojim Jednou v Brně, když jsem jel do Ochozi, pak při cestě zpět u Studené, nedávno jednou v Jihlavě. Ale v tom Brně jsem myslel že to rozšlapu. :( Zavedlo mě to do pro mě neznámé oblasti a kous. Úplně to komplet \"zamrzlo\".:grr Chvíli jsem se s tím vztekal, pak jsem ze všeho povytahoval baterky a pak to už zase šlo.:super

Odesláno

Tak tady je pár fotek .Dnes jsem natahoval nový antenní kabel,montoval GPS+GSM+FM antenu,nový spinac vystražných světel a od minule zapojoval vyskove repro u spolujezdce(protože jsem minule nevěděl jak se vyndavá schránka u spolujezdce)

Nová GPS,GSM,FM antena

gpsantena2id.jpg

Nový kabel k anténě

gpskabel2zy.jpg

Chlazeni radia RT3

chlazeniradia0jh.jpg

vetrakynamontovane5dp.jpg

Odesláno

Ne nove to neni.Musel jsem koupit novy kabelový svazek za cca 5000,- a nahradit stávající.Jednotka RT3 je zakoupená na vrakovišti za 3000,- a barevný displej jsem koupil na francouzskem EBAY za 123 Eur(Původně pochází z citroena C3).Pak jsem ještě dokoupil u Peugeota novou GSM+GPS+FM antenu za 1000,- + kabel k antene 1000,- ,ventilátory 1200,-,kryt displeje s držákem 1000,- a mikrofon 1000,-. Kdybych to chtěl koupit nové tak RT3 stojí kolem 53000,- a displej také kolem 55000,-.Je zajímavé ,že když se to objedná k novému autu tak chtějí jen 55000 příplatek.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Musím uznat, že jsi dobrej! Já už jsem auto takhle koupil. Jen by mě zajímalo jestli se ti na obrazovce zobrazují i systemová a stavová hlášení? Např. otevřené dveře, vzdálenost při couvání, autom. osvetlení aktivováno atd. Pokud ano máš to jako originál!

Odesláno

Všechny hlášky se zobrazují kromě vzdálenosti při parkování.Parkovací asistent ve verzích CAN-CAN tj. od roku výroby 2005 se může vizualizovat na barevným monitoru,ale musí se to nastavit v BSI ,pokud to umějí.Já mám bohužel rok výroby 2001,verze CAN-VAN a zde to nelze.Já bych si chtěl dodělat ještě parkovací barevnou kameru přes video vstup ve schránce u spolujezdce.Musí se ale vždy ručně aktivovat AV vstup před couváním.Někde na webu jsem ale našel že barevný displej má separátní video vstup pro couvací kameru ,ale bohužel není aktivovaný.Asi ho tajej pro budoucí 308.

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahoj, mel bych dotaz. Vidim, ze tomu celkem rozumis. Koupil jsem Peugeot 307 cc. Ma to presne to radio a to lcd, ktere jsi tu montoval ty(raditelefon rt3, plus barevne LCD, menic, gps...) Po zapnuti klice i nastartovani je radio jak vypnute, jen sviti oranzove svetylko nad tlacitkem sos, lcd se zapne, objevi se znak peugeotu a napise to v rozku ready a pak to zhasne a tak to dela porad dokola, nevis v cem by mohl byt problem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...