SonX Odesláno 21. listopad 2023 Odesláno 21. listopad 2023 Zdravím Vás páni chcem sa poradiť ako odobrať vyznačenú lištu (červeným )? potrebujem sa dostať k skrutke ktorá drží blatník. No a nechcem ju zlomiť. Ďík vopred za info Citovat
HonzaZ Odesláno 21. listopad 2023 Odesláno 21. listopad 2023 (upraveno) Ahoj, musíš nejdříve uvolnit gumu z lišty, ta je přišroubována šroubkem a pak se dostaneš ke šroubu blatníku. Viz foto, sice levá strana, ale pravá bude stejná. Upraveno 21. listopad 2023 uživatelem HonzaZ Péťa ohodnotil 1 Citovat
SonX Odesláno 22. listopad 2023 Autor Odesláno 22. listopad 2023 (upraveno) Ďakujeeem Upraveno 22. listopad 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Pažout508 Odesláno 9. únor 2025 Odesláno 9. únor 2025 (upraveno) Ahoj , at nezakládám nové téma. Jde také o lištu dveří. Na 508sw okrasná lišta levých zadních dveří za sklem. Jednou se manželka vrátila z práce a lišta byla pryč. Nevím jestli to někde uletělo ( moc se mi tomu nechce věřit) nebo to někdo sundal. Jedná se o tu část zadních dveří k okénku kufru.Fotku jsem našel na netu , venku už je tma , tak jsem tam nešel. Ma někdo tip kde to sehnat? Dík Upraveno 9. únor 2025 uživatelem Pažout508 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.