Uranin Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 Zdravím,hledám příčinu nerosvícení osvětlení zadních dveří,levých i pravých a ani se rozsvítí stropní světlo.Při otevření předních se stropní rozsvítí.Děkuji za rady.Ps:pojistky jsou v pořádku.Dříve to fungovalo. Citovat
Mirekdoda Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 (upraveno) Uranin: pravděpodobně to budou koncové spínače polohy dveří (zavřeno / otevřeno). Z nějakého důvodu hlásí po otevření dveří, že jsou stále zavřené. Jestli zamknuté auto odemkneš a neotevřeš dveře a ono se po cca 30 (možná i více) sekundách samo opět zamkne, pak můžeš na zkoušku těch koncáků ve dveřích udělat toto: odemkni auto, otevři libovolné zadní dveře a čekej, jestli se opět samo zamkne. Takto i u druhých dveří. Pokud se auto skutečně zamkne, jsou to ty koncáky. Upraveno 2. listopad 2023 uživatelem Mirekdoda Citovat
Uranin Odesláno 2. listopad 2023 Autor Odesláno 2. listopad 2023 Kde bych je měl hledat? u zámků dveří?A že to dělají oboje zadní dveře. Citovat
Mirekdoda Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 (upraveno) Uranin: mám jiné auto, ale podobnou zkušenost. Kde jsou ty koncáky na tvém autě nevím. Moje auto má ve futrech dveří na straně u oka zámku tlačítkový spínač schovaný pod gumičkou. Když se dveře zavřou, tlačítko se zamáčkne. Ale klidně to může být i součástí zámku dveří. P.S. proč obě najednou? Mohlo to být postupně, ale v době, kdy jsi to zjistil, už byly špatné obě. Upraveno 2. listopad 2023 uživatelem Mirekdoda Citovat
Mirekdoda Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 (upraveno) Uranin: v mém případě je oprava jednoduchá. Stačí občerstvit kontakt několikerým, po sobě rychle následujícím stisknutím a uvolněním tlačítka koncového spínače. Když se rozsvítí stropní světlo, je to opraveno. Ono se mi to stává asi tak co půl roku jednou. Naučilo mě to, neodkládat klíčky na sedadlo a zavřít. Když bych to stihnul v oněch 30 sekundách, auto by se zamklo a klíče by zůstaly uvnitř. Upraveno 2. listopad 2023 uživatelem Mirekdoda Citovat
Uranin Odesláno 2. listopad 2023 Autor Odesláno 2. listopad 2023 Ono teť sem si vzpoměl,že se stane.Když odemknu auto otevřu nejdříve zadní dveře,třeba vložení tašky,tak se po několika vteřinách auto zase zamkne,jako když se dveře neotevřeli. Citovat
Mirekdoda Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 (upraveno) Uranin: jasný důkaz toho, že jsou to ty koncáky. Upraveno 2. listopad 2023 uživatelem Mirekdoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.