svoji Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Ahoj, nikde jsem v diskuzích nenašel, tak píšu. Na klíčku s dálkovým radiovým ovládáním zamykání dveří (verze s dvěma tlačítky) mi odešly ty tlačítka, resp. ty gumový čudlíky, který jsou na kličku. Prostě se již promačkaly a jsou popraskaný a mizerně fungují, resp. nefungují. Dá se někde koupit jen ten obal klíčku nebo jen ty čudlíky (pokud jsou vyměnitelný) nebo nemáte někdo rozbitý klíček (vnitřní elektroniku) a samotný obla je OK? Díky. Citovat
MJSytic Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Hledal si teda hodně špatně ... Probíralo se to tady hafokrát! Dají se koupit u peugeotu jen ty gumový čudlíky, ale je to celkem pálka (ten větší s logem stojí něco kolem 130,-) [upravil dne 22.5.06 MJSytic] Citovat
svoji Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Jo, asi hledal. Slovo \"čudlík\" mne fakt nenapadlo :-) Zadal jsem a hned první odkaz to bylo ono. Díky za pomoc. Citovat
Caly Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: svoji Jo, asi hledal. Slovo \"čudlík\" mne fakt nenapadlo :-) Zadal jsem a hned první odkaz to bylo ono. Díky za pomoc. To je zvláštní, já jsem ty gumičky scháněl ke klíči u 306ky a v prodejně náhr. dílů v autorizovaném servise mi řekli, že samostatně se neprodávají... Ale nevím, třeba u 406ky ano.. Citovat
Tornado Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: Caly Původně zaslal: svoji Jo, asi hledal. Slovo \"čudlík\" mne fakt nenapadlo :-) Zadal jsem a hned první odkaz to bylo ono. Díky za pomoc. To je zvláštní, já jsem ty gumičky scháněl ke klíči u 306ky a v prodejně náhr. dílů v autorizovaném servise mi řekli, že samostatně se neprodávají... Ale nevím, třeba u 406ky ano.. U 406 koupis gumicku i samostatne. Sam jsem ji uz kupoval. EDIT: Dival jsem se ted do katalogu nahradnich dilu na 306 a i ona ma to tlacitko jako zvlast dil s kat. cislem. [upravil dne 22.5.2006 Tornado] Citovat
Caly Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: Caly Původně zaslal: svoji Jo, asi hledal. Slovo \"čudlík\" mne fakt nenapadlo :-) Zadal jsem a hned první odkaz to bylo ono. Díky za pomoc. To je zvláštní, já jsem ty gumičky scháněl ke klíči u 306ky a v prodejně náhr. dílů v autorizovaném servise mi řekli, že samostatně se neprodávají... Ale nevím, třeba u 406ky ano.. U 406 koupis gumicku i samostatne. Sam jsem ji uz kupoval. EDIT: Dival jsem se ted do katalogu nahradnich dilu na 306 a i ona ma to tlacitko jako zvlast dil s kat. cislem. [upravil dne 22.5.2006 Tornado] Napiš mi, prosím to katalogové číslo gumičky ke 306ce. Rád bych si zase zaběhl do autorizáku a řekl jim jaký mají kluci přehled. Dík. Citovat
Tornado Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 V katalogu je to tlacitko na 306 psano jako \"membrana\", katalogove cislo je 9926FA a cena asi 146kc. Prikladam obrazek z katalogu, tlacitko (membrana) je dil c.10: EDIT: Jeste dodam, ze je to obrazek k centralnimu zamykani na novy typ 306. [upravil dne 23.5.2006 Tornado] Citovat
svoji Odesláno 24. květen 2006 Autor Odesláno 24. květen 2006 Tak jsem objel/obvolal dva servisy v Brně (Famko a RM-Servis) a na 406 prodávaj jen ten velký čudlík. A já potřebuji zrovna ten malý ... Nemáte někdo zkušenost i s jiným servisem, kde by zkusili pohledat i z jiných modelů ... V těchto nebyly moc ochotní nějak improvizovat. Katalog na můj model a šmitec Díky za help. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.