tydlifuk Odesláno 15. říjen 2023 Odesláno 15. říjen 2023 Ahoj! Mám Boxera 08 2.2 88 kW. Při rozjezdu občas zakuckal, někdy až chcípnul. Pak se zakouřilo a jel už normálně. Všimnul jsem si, že po startu na mě chvilku bliká červená olejnička. Oleje je dost, tak jsem zkusil diagnostiku. Mám čínskou kopii Delphi VCI150. Vyčetla mi chyby spojený s EGRem, ten jsem vyndal a protože se mi zdálo že je dost zarostlej, koupil jsem novou druhovýrobu. Chyby se mi však nepodařilo vymazat. Ne že by se znova načetly, ale protože to ta diagnostika prostě nezvládla - vyhodilo to chybu. Každopádně olejnička na mě bliká pořád dál. Za chvíli mi propadnou EM a TK, tak to potřebuju nějak vyřešit. Auto jinak jezdí bez potíží.... Tak se ptám, jakou diagnostiku používáte na Boxery nebo Peugeoty obecně? Jsem ochotnej si něco za rozumnej peníz koupit, ale rád bych věděl že s tím má někdo dobrý zkušenosti. Díky! Citovat
jarokare Odesláno 15. říjen 2023 Odesláno 15. říjen 2023 Ahoj a vítej v klubu Červená kontrolka ti bliká kvůli přejetý údržbě , musíš ji diagnostikou vynulovat , tyhle motory kromě EGR ventilů trpěly i na špatný regulátory tlaku paliva (závadu to nepsalo , ale chcípal motor , bylo třeba kontrolovat live data motoru ) nebo vadný omezovače tlaku . Diagnostiku používám origo Diagbox , jestli si schopnej z Hobitína (nevím , kde to je) dojet na Mělník , rád ti to zkontroluju pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
tydlifuk Odesláno 15. říjen 2023 Autor Odesláno 15. říjen 2023 Ahoj, díky na Mělník nebo do Byšice dojedu rád, Hobitín je ve Slaným. Live data jsem dneska pozoroval, ale protože přesně nevím co hledat, tak jsem toho stejně moc nevykoumal... Na údržbu jsem taky koukal, přišlo mi že se mi to minule vyresetovat podařilo. Tak asi ne. Při výměně oleje jsem se s tím dost trápil. Kdy máš čas, abych se u tebe zastavil? Citovat
jarokare Odesláno 15. říjen 2023 Odesláno 15. říjen 2023 Napiš mi zítra SZ , mrknu do plánovače a nějak se domluvíme Citovat
Charlie 607 Odesláno 16. říjen 2023 Odesláno 16. říjen 2023 Jinak na tyhle dodávky je za rozumný peníze dobrá diagnostika MultiEcuScan. Diagnostika, livedata, reset servisu, pokud je potřeba něco nakonfigurovat, atd. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.