chechet Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 klakson na mem aute vydava zvuk asi jako kdyz hekne stary osel :D nejen, ze se kazdy, kdo to uslysi, zacne lamat v pase (to byste museli slyset ), ale navic to neni moc hlasity, takze na nekoho v druhem aute nejspis nema zadny efekt. kde by se dal sehnat nejaky klakson se zajimavym zvukem? treba takovy tramvajovy, \"italsky\" nebo lodni . neco jsem nasel na www.conrad.cz, ale popis mi o zvuku moc nerekne. rad bych nejaka vase doporuceni. taky by mne zajimalo, zda lze alternativni klakson nemontovat misto puvodniho, nebo zda je nutna nejaka slozitejsi instalace. thx a lot pals Citovat
vector Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: chechet klakson na mem aute vydava zvuk asi jako kdyz hekne stary osel :D nejen, ze se kazdy, kdo to uslysi, zacne lamat v pase (to byste museli slyset ), ale navic to neni moc hlasity, takze na nekoho v druhem aute nejspis nema zadny efekt. kde by se dal sehnat nejaky klakson se zajimavym zvukem? treba takovy tramvajovy, \"italsky\" nebo lodni . neco jsem nasel na www.conrad.cz, ale popis mi o zvuku moc nerekne. rad bych nejaka vase doporuceni. taky by mne zajimalo, zda lze alternativni klakson nemontovat misto puvodniho, nebo zda je nutna nejaka slozitejsi instalace. thx a lot pals Elektrickej jde namontovat místo původního. Podtlakovej, nebo tlakovej už ne.. protože má dvě komponenty a je větší. Myslim, že i elektrická bohatě stačí. Citovat
Tommy306 Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 nech si ho...vzdyt je uplne super!!!:D:D Citovat
chechet Odesláno 21. květen 2006 Autor Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: Tommy306 nech si ho...vzdyt je uplne super!!!:D:D njn, ale neni dostatecne hlasitej Citovat
malypeto Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Kedysi sme mali na dodavke toto Kupili sme to vo Svedsku,za cca 1500Sk,je to na 12V a pouziva sa to na lode.Nepotrebovalo to kompresor a trubilo to fakt skvele.Kym ju neukradli... Ale na biltema.se ak vies po svedsky sa da najst. Citovat
Tommy306 Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Tommy306 nech si ho...vzdyt je uplne super!!!:D:D njn, ale neni dostatecne hlasitej aspon se nikdo nelekne:D...zato se u toho člověk pobaví Citovat
vix Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 chtělo by to dvoujstupňovej klakson (jako je dvojstupňovej kompresor) - prostě první stupeň \"plašička na chodce\" a druhej stupeň \"plašička na debily \" JJ, do toho bych šel ... ale když uprostřed polí na vás zatroubí tramvaj, no, to má taky něco do sebe Citovat
chechet Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 a nemate nekdo nake tipy? asi spis elektricky. nerad bych do neceho vrazil hrachy a pak zjistil, ze to neni to prave... Citovat
vix Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Zkus záchranku - ta houká poměrně pěkně !!!! Ale ze záchranky to neodmontávávej !!! Citovat
chechet Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: vix Zkus záchranku - ta houká poměrně pěkně !!!! Ale ze záchranky to neodmontávávej !!! toz pouze seriozni navrhy! jeden sranda klakson uz mam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.