Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

klakson na mem aute vydava zvuk asi jako kdyz hekne stary osel :D:D nejen, ze se kazdy, kdo to uslysi, zacne lamat v pase (to byste museli slyset ;) ), ale navic to neni moc hlasity, takze na nekoho v druhem aute nejspis nema zadny efekt.

kde by se dal sehnat nejaky klakson se zajimavym zvukem? treba takovy tramvajovy, \"italsky\" nebo lodni :D. neco jsem nasel na www.conrad.cz, ale popis mi o zvuku moc nerekne. rad bych nejaka vase doporuceni. taky by mne zajimalo, zda lze alternativni klakson nemontovat misto puvodniho, nebo zda je nutna nejaka slozitejsi instalace.

thx a lot pals :)

Odesláno
Původně zaslal: chechet

klakson na mem aute vydava zvuk asi jako kdyz hekne stary osel :D:D nejen, ze se kazdy, kdo to uslysi, zacne lamat v pase (to byste museli slyset ;) ), ale navic to neni moc hlasity, takze na nekoho v druhem aute nejspis nema zadny efekt.

kde by se dal sehnat nejaky klakson se zajimavym zvukem? treba takovy tramvajovy, \"italsky\" nebo lodni :D. neco jsem nasel na www.conrad.cz, ale popis mi o zvuku moc nerekne. rad bych nejaka vase doporuceni. taky by mne zajimalo, zda lze alternativni klakson nemontovat misto puvodniho, nebo zda je nutna nejaka slozitejsi instalace.

thx a lot pals :)

Elektrickej jde namontovat místo původního.

Podtlakovej, nebo tlakovej už ne.. protože má dvě komponenty a je větší. Myslim, že i elektrická bohatě stačí.

Odesláno

Kedysi sme mali na dodavke toto Kupili sme to vo Svedsku,za cca 1500Sk,je to na 12V a pouziva sa to na lode.Nepotrebovalo to kompresor a trubilo to fakt skvele.Kym ju neukradli...

Ale na biltema.se ak vies po svedsky sa da najst.

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: Tommy306

nech si ho...vzdyt je uplne super!!!:D:D:D

njn, ale neni dostatecne hlasitej :(

aspon se nikdo nelekne:D...zato se u toho člověk pobaví:super

Odesláno

chtělo by to dvoujstupňovej klakson (jako je dvojstupňovej kompresor) - prostě první stupeň \"plašička na chodce\" a druhej stupeň \"plašička na debily \"

JJ, do toho bych šel ... ale když uprostřed polí na vás zatroubí tramvaj, no, to má taky něco do sebe

Odesláno
Původně zaslal: vix

Zkus záchranku - ta houká poměrně pěkně :)

!!!! Ale ze záchranky to neodmontávávej !!! ;)

toz pouze seriozni navrhy! :D jeden sranda klakson uz mam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...