Martin1991 Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Zdravim mám taký problém že pri vypnutom ventilátore ale aj zapnutom mi fúka na strane vodiča horúci vzduch aj s predu aj zo spodu a zo strany spolujazdca chladný. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 ahoj, když vypneš ventilátor, tak nemůže nic foukat , nebo ventilátor jede dál, i když ho vypneš? popiš co to dělá trochu více Citovat
Martin1991 Odesláno 4. září 2023 Autor Odesláno 4. září 2023 (upraveno) Keď ho vypnem tak stále cítim že ide teplý vzduch a zo spodu na nohy ešte viac ....a druhá polovica auta chladný...bez zapnutej klimatizácie Upraveno 4. září 2023 uživatelem Péťa Smazána nelogická citace Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 (upraveno) Záleží jak moc to fučí. To topení a zimu bych takto tipl dvouzonu a KO klapky. Nicméně mi 307 i přes vyplý ventilátor taky trochu "fouká". Nejspíš už tolik netěsní klapky a tlakem vzduchu to fučí Upraveno 4. září 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.