Kleci Odesláno 31. srpen 2023 Odesláno 31. srpen 2023 Zdravím. Mám opakující se problém u boxera 2.2. HDI, 2006. Čas od času mi sám vypne během jízdy motor. Veškerá elektrika funguje dál (světla, rádio, apod.). Jedu a z ničeho nic to chcípne ještě za jízdy nastartuju a jedu okamžitě bez problémů dál. V současné době to začalo dělat stále častěji a jsem rád, že s tím vůbec někam dojedu. Řekl bych, že to dělá více po tom co jsem s tím jel cca 2 hodiny v dešti. Chybu motoru to žádnou neháže. Chtěl bych se zeptat jestli jste měl někdo něco podobného, případně jak řešit. Děkuji za jakékoli info. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. srpen 2023 Odesláno 31. srpen 2023 Diag, ale jinak nám to dělal EGR. Citovat
Almanil Odesláno 31. srpen 2023 Odesláno 31. srpen 2023 Podle popisu bych tipoval "náhodnou" chybu v elektroinstalaci, ale to se na dálku blbě radí Jestli to chápu dobře a náhle motor chcípne, ale není problém ho ihned nastartovat bez ochlazování nebo něčeho jiného. Tak bych zkusil ukostření a celkově kontrolu palivového systému. Chyby EGR atd. si myslím, že by se zapsaly do ECU. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.