Guest Rudo08 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) Dnes mi došiel tento produkt od Quixx na odstraňovanie škrabancov..keďže mám dobrú skúsenosť s Quixx na leštenie svetlometov objednal som aj túto sadu,výhoda je že je to všetko pokope v krabičke netreba nič viac...cez víkend sa do toho pustím je pár jemných poškodení laku vecsinou zo servisu z ľudskej nedbanlivosti..potom sem hodím pár foto škrabancov pred a po použití pripravku Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Rudo08
Radek Hurvajz Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) Už to tu bylo asi 100x, takže nic nového. Ještě kdyby jsi to alespoň do toho nadpisu napsal správně, když ten Quixx tak propaguješ. https://www.peugeot-club.com/search/?q=Quixx &quick=1 Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1
Guest Rudo08 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 A ďalej?Máš zlý deň alebo potrebuješ za každú cenu komentovať všetko čo tu kdo napíše?Quixx nepropagujem,netreba robia dobre produkty kupuje si ich tisíce ľudí...to myslíš to jedno písmenko navyše ok sorry skús tu pohľadať na fóre tie perly a skomolene vety o pravopise ani nehovorím,to že ti vadí to jedno písmenko je tvoj problém..skús sa naučiť s tým žiť..
Guest Rudo08 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 Je toho tu fakt kvantum ,len nikto kdo tento pripravok použil,treba lepšie čítať...Hurvajz ty si tu vlastne nejaký správca alebo?Pretože upozorňovať na pravopis nie je asi tvoja úloha na tomto fóre,pokiaľ tu niekto diskutuje a napíše príspevok netreba za každých okolností rýpať a radšej sa zdrzat zbytočných komentov dik
Radek Hurvajz Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) Tak jestli umíš číst vidíš že jsem Moderátor, pokud ti to nedošlo! Každopádně si nastuduj pravidla a přestaň je porušovat, ušetříš si spoustu problémů! Třeba ty dva přispěvky po sobě. Neupozornil jsme na pravopis ale na chybu v nazvu příspěvku, název každého příspěvku je tady totiž celkem zásadní! To ("Máš zlý deň alebo potrebuješ za každú cenu komentovať všetko čo tu kdo napíše?") budu dělat že nevidim a ještě jednou nějaké pohrdání moderatorem a budu muset zasahnout jinak. Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1
Guest Rudo08 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) A keď si akože moderátor môžeš rýpať do každého kto tu napíše?Pohrdas tak jedine ty tvojimi pripomienkami a ja len vraciam požičané.. Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Rudo08
Radek Hurvajz Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) Ty maš hlavně respektovat Moderatora. Nikdo do tebe nerypal, byl jsi upozorněn, co je na tom nejasnýho A nejsem akože moderátor, ale prostě moderátor, se všemi právy co k tomu patří Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Medvěd a pavelu96 ohodnotil 2
Guest Rudo08 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 A z akého dôvodu má upozorňujes keď napíšem príspevok?
Guest Rudo08 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 Vždy píšem v rámci pravidiel nikdy nikoho nehejtujem ...máš nejaký problém zo slušnými diskutujúcimi?
Radek Hurvajz Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) Nepišeš v ramci pravidel! Viz: 1. Používat Hledání Než položíte dotaz, použijte HLEDÁNÍ, naleznete jej v horní liště fóra 4. Odpovídat jedním příspěvkem a k věci Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC. Citovat A z akého dôvodu má upozorňujes keď napíšem príspevok? Už jsem ti to psal, nemusi tu být stejné tema 100x, a upozornil jsem na špatný nadpis. S moderátorem se nediskutuje, ten se respektuje. Nebaví mě ti to opakovat dokola, pokud jsi nepochopil budeš to mít těžký. Když jsem ti dohledal jak namontovat hlinikový pedál plynu to nebylo rejpání že? Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Medvěd, pavelu96 a Rikic339 ohodnotil 3
Recommended Posts