Banato Odesláno 10. červenec 2023 Odesláno 10. červenec 2023 Nabízím moji 207 sw. Aktualni stav km: 196xxx km, denne s nim jezdim do prace. Auto bylo dovezeno z Nemecka 11/2022. Pri dovozu melo najeto 188xxxkm a byly vymeneny rozvody, drazkovy remen, svicky, filtry, tesneni hlavy valcu, termostat (hlinikovy, zadny plast, takze netece), uplne nove predni svetla a zadni cast vyfuku. Jedina vada na krase je loupajici se lak na prednim narazniku a na patych dveřích. Na leto jsem koupil nove pneu barum (najel jsem na nich 3000km) a alu disky. Zimni pneu na plechacich jsou v hezkem stavu a vydrzi jeste par sezon. Na aute jsem dodelaval zadni zasterky na kola, dokupoval jsem original stinitka na zadni okna, loketni operku, ofuky na vsechny okna a nove udelane vytlumeni dveri a vymenene vsechny repracky za nove (znacka Autotek). K autu přidam dalsi autorádio + original adaptér na USB. Není však aktivováno přes diagnostiku. Auto je plne funkcni je o nej nadstandarne pecovano a vse funguje jak ma. Cena 90 000kc. Kroměříž, Vyškov, Kyjov, Uherské Hradiště.
Banato Odesláno 18. červenec 2023 Autor Odesláno 18. červenec 2023 Sedačky vyčištěne párou. Jsou v hezkém stavu.
Banato Odesláno 2. srpen 2023 Autor Odesláno 2. srpen 2023 Prodej zrusen. Zustane doma. Muzete klidne smazat.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.