Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek,

Má, prosím, někdo tip kde sehnat náhradní díly na Peugeot 807, berzín, 2.2, 116 kW, r.v. 2002?

Běžná údržba - brzdy (kotouče, destičky), tlumiče, ... co se na autě dělá + bude potřeba "udělat výfuk" - auto mám po člověku, který se o něj staral tak, že věci řešil "lepením" (několik lidí ten výfuk "vařilo") místo skutečnou pravou - výměnou..

Odesláno

V každym autokšeftu, Autokelly, Motora, Autokšeft, Elit, Mroauto, autodily-Pema, atd, atd. Potom taky v celkem široké síti autoservisů, ať už autorizovaných nebo prostě normálních který dělají všechny značky a někteří plní i nestandardní přání.

Odesláno

Zadní díl výfuku pasuje z 2.2hdi,střední byl loni trochu problém,ale nakonec jsem sehnal přes ebay.de.Teď jsem koukal,pořád nabízí sadu oba díly cca 200e.

Odesláno

Zdravím,

já bych zase potřeboval trubku k nalévání oleje na 807 r.v. 2006 2.0 16v.  Dole netěsní. Hledám kde můžu a prd. Na Allegru jsem myslel podle popisu že ji mám a koupil podle čísla, bohužel mi přišlo něco jiného.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...