SNORLAX Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 Zdravím ve spolek, Má, prosím, někdo tip kde sehnat náhradní díly na Peugeot 807, berzín, 2.2, 116 kW, r.v. 2002? Běžná údržba - brzdy (kotouče, destičky), tlumiče, ... co se na autě dělá + bude potřeba "udělat výfuk" - auto mám po člověku, který se o něj staral tak, že věci řešil "lepením" (několik lidí ten výfuk "vařilo") místo skutečnou pravou - výměnou.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 V každym autokšeftu, Autokelly, Motora, Autokšeft, Elit, Mroauto, autodily-Pema, atd, atd. Potom taky v celkem široké síti autoservisů, ať už autorizovaných nebo prostě normálních který dělají všechny značky a někteří plní i nestandardní přání. Citovat
SNORLAX Odesláno 5. červenec 2023 Autor Odesláno 5. červenec 2023 Prave ze uz ne - konkretne ten vyfuk neni skladem na zadnem e-shopu.. VIN: VF3EB3FZC13021978 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 Vyfuk mi piše LKQ že originál běžně do 48hod zadní díl, a středový běžně do 96hod, sice stojí celkem dost, ale asi jsou schopni ho dodat. Citovat
SNORLAX Odesláno 5. červenec 2023 Autor Odesláno 5. červenec 2023 Prave ze tam maji psano, ze " dostupne do ..., pokud je skladem u dodavatele". Zkusim tam v patek zavolat a zeptat se na dostupnost. Citovat
James.and Odesláno 9. červenec 2023 Odesláno 9. červenec 2023 Výfuk na Citroeny.cz, nemají ho v eshopu ale zavolej tam. Me ho tam sehnali. Citovat
vlkklx Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 Zadní díl výfuku pasuje z 2.2hdi,střední byl loni trochu problém,ale nakonec jsem sehnal přes ebay.de.Teď jsem koukal,pořád nabízí sadu oba díly cca 200e. Citovat
Mejla. Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 Zdravím, já bych zase potřeboval trubku k nalévání oleje na 807 r.v. 2006 2.0 16v. Dole netěsní. Hledám kde můžu a prd. Na Allegru jsem myslel podle popisu že ji mám a koupil podle čísla, bohužel mi přišlo něco jiného. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.