rhinos Odesláno 6. červen 2023 Odesláno 6. červen 2023 Tak se přidám taky do klubu 508. Plánoval jsem to už dlouho. Vlastně asi od roku 2014 kdy jsem měl měsíc půjčenou P508GT po faceliftu a bylo to moc pěkné svezení. Pak jsem se nechal zvyklat na BMW a nebylo to úplně špatný...ale. No a teď když nastal čas poslat do světa P407 ,která u mě slouží od roku 2013 a narodila se v roce 2006 Jako jo uvažoval jsem i o něčem jiném ,ale když se člověk podívá na výbavu v dané cenové relaci tak to spíš nemá konkurenci.... A tahle vzhledem k tomu kolik má najeto tak vypadá jako voňavka. Je to po jednom majiteli z SRN a ten jezdil jen do jednoho autorizovaného servisu a naposled 04/2023 BubakGS, Rikic339, thorr001 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
rhinos Odesláno 9. červen 2023 Autor Odesláno 9. červen 2023 No a teď to horší teda to co nefunguje. Už cestou domů se mi rozsvítila chyba světel a to natáčení a nastavení výšky světel. Bylo to teda v úterý a dost pršelo. Tak jsem se dočetl ,že by to mohlo být vodou... Včera to teda zase zhaslo ,ale dnes ráno se to opět rozsvítilo.... Neví někdo po čem mám jít? No a druhá věc.... Sice jsem při koupi obešel celé auto a zkoušel i bezklíčkové otvírání tak jednu kliku jsem nevyzkoušel a zrovna ta nefunguje Dá se to nějak jednoduše řešit? No a poslední věc je klasicky panorama.... Všiml jsem si už při koupi ,že je nedovřená tak jsem dle návodu na YT udělal kalibraci. No ale teď když jsem ji otevřel a chtěl zavřít tak dojela až do zavření a vrátila se o jeden pojezd zpět. Takže jsem zase udělal kalibraci a neotvírám ji. Jo a taky mám jednu vychytávku na nádrži s ostřikovači Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.