Danny85 Odesláno 5. červen 2023 Odesláno 5. červen 2023 Zdravím všechny a prosím o pomoc. Mám P308 SW (2012) z výroby vybaven rádiem s BT handsfree a navigací (ta základní). Poslední měsíc se ale rádio samo restartuje. Po nastartování cca do minuty jde OFF a zase ON. To se opakuje i několikrát za sebou. Vždy při pokusu o připojení telefonu přes BT. To se děje automaticky, telefon je již s autem dlouho spárován. BT se po nastartování nějakou dobu aktivuje a pak, když se má telefon připojit, tak se celý systém restartuje. Nebo se to restartuje chvilku po připojení. Blížící se restart se dá poznat podle zaseknutí grafiky displeje a nereagování na žádná tlačítka. Dnes se toto dělo tak 6-7x za sebou, až se sám provedl reset do továrního nastavení. V originálním servisu mi řekli, že "to se občas stane, jako se vám občas restartuje doma počítač, tak se občas může restartovat rádio v autě". Ale přehráli mi alespoň FW na "nejnovější" verzi: rneg_D_R40b_R40.03 -> což tedy nepomohlo, ale alespoň jsem o 400Kč lehčí... Myslím, že se mi rádio i samo spouští, když v autě nejsem. Již několikrát jsem ráno startoval s hláškou o EnergySafe módu, kam se auto běžně dostává, když pouštím rádio na delší dobu bez nastartování. A také se nám stalo, že po vypnutí motoru a vyndání klíčku se rádio samo zapne v průběhu vyndávání věcí z kufru... Prosím o Vaše podněty, co a jak dál řešit. Citovat
Stosun Odesláno 6. červen 2023 Odesláno 6. červen 2023 (upraveno) No nejnovější verze je R50b R50.03.Ale to je asi jedno spiš to vypadá, že rádio na opravu.Někdo tady už psal,že pokud tohle začne dělat neustálé rastarty tak jedině repase. Tady jsem našel firmu co se tím zabývá zkus jim napsat. https://www.stbservis.cz/opravy/18-znacka-Peugeot (9)/23-vyrobce-Harman Becker (9)/1-zarizeni-Autorádio s navigací (9) Upraveno 6. červen 2023 uživatelem Stosun Citovat
Danny85 Odesláno 6. červen 2023 Autor Odesláno 6. červen 2023 (upraveno) Ta s mapovými podklady? Upraveno 6. červen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
Stosun Odesláno 6. červen 2023 Odesláno 6. červen 2023 (upraveno) No tak žádná jiná tam není ale nevím nevím jestli to bude kartou. Ale možný je všechno. Upraveno 6. červen 2023 uživatelem Stosun Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.