Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, hledal jsem a nenašel. Je nějaká známá a častá závada u 2.0 HDI, že se ozývá pravidelné cvakání, klepání od vakuové pumpy? Slyšel jsem to na už dvou 5008 a teď to začínám slyšet u svojí. V kabině to slyšet nejde, určitě to jde z pravé strany u hlavy, řekl bych, že to je hlasitější u studeného motoru a při volnoběhu. Nemám zkušenost s jinými motory a modely.

Díky.

Odesláno (upraveno)

ahoj, nejprve si probereme pravou a levou stranu--je to velmi důležité--strany se u auta určují v pozici kdy sedíš za volantem, takže ti cvaká na LEVE straně motoru u hlavy motoru :super

v tom místě je nejen vakuová pumpa, která to podle mě nebude dělat, ale vedle ní je vysokotlaké čerpadlo (někdo ho pořád nazývá vstřikovacím 😯, protože nezná princip novým naft. motorů (common rail), nejspíš bude cvakat v pohonu tohoto čerpadla (častá závada u 2.0 HDi), doporučuju opravu neodkládat 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Co tam cvaká? Něco uvnitř čerpadla (na repas) nebo ten spojovací člen (2)? Googlím a hledám, ale žadnou častou závadou jsem nenašel. Díky.

image.png.1efa39ca0feef60b658aaf2fb53f51de.png

• O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...